12 / 05 / 2024

cihangirin ilk butik oteli

cihangirin ilk butik oteli

Tarihi Cihangir semtinin ilk butik oteli WITT İstanbul Suites açıldı. Taksim'e yürüyüş mesafesindeki otel, iş merkezlerine ve Kongre Vadisi'ne yakınlığı yanında tasarım ve tarzı ile de iddialı...

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Bağlıca Batışehir’de ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev bir ticari alanıyla butik bir şehrin kurulduğu Bağlıca Batışehir’de ilk kazma yıl sonunda vurulacak.

Alaçatı Rum Konağı, Taş Otel'e dönüştü!

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

216 Butik Plus, ev sahiplerini bekliyor!

216 Yapı tarafından Çekmeköy’de hayata geçirilen 216 Butik Plus’ta, bugünlerde tatlı bir heyecan yaşanıyor. İki etap halinde inşa edilen 216 Butik Plus’ın ilk etabı yatırımcısıyla buluşuyor.

Mix Kayseri’nin 21’inci mağazası açıldı!

Anadolu’nun ilk butik yaşam merkezi Mix Kayseri’nin 21’inci mağazasının açılış kutlaması başladı. Relansman etkinliklerinde Merve Özbey ve Edis sahne aldı.

Kapadokya Kent Otel mimarisiyle dikkat çekiyor!

Kapadokya’nın ilk butik oteli, Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli, Museum Hotel, kendinizi keyifle şımartacağınız ve unutulmaz anlar yaşayacağınız yaz tatillerine imza atıyor!

Kırçiçeği'nden Çeşme'ye butik otel!

Kırçiçeği Restoran uluslararası marka olmayı hedefledi. Bunun için ilk adımı atan şirket, Dallas’ta şube açıyor. Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, “2017 sonuna kadar ABD’de sayıyı dörde çıkaracağız. Çeşme'de 12 odalı butik otel yaptırdık, bayramdan sonra açılıyor'' dedi.

Adana'nın ilk butik ilkokulu açıldı!

Anaokulu ve etüt merkezi konusunda 25 yıllık deneyimi olan Seyhan Okulları, Adana'nın ilk butik ilkokulunu açtı. Adana'nın ilk butik ilkokulu olan Seyhan Okulları açıldı.

Artsam Eğitim Kurumları, Kastamonu'da lise açtı!

2013 yılında ilk olarak anasınıfı, ilkokul ve ortaokul olarak eğitim öğretim veren Türkiye'nin ilk butik koleji olarak ün yapan Artsam Eğitim Kurumları, Kastamonu'ya verdiği sözü tutarak 5 yıldızı hak eden özel lisesinin kapılarını açtı..

Morgans Türkiye'deki ilk oteli '10 Karaköy'ü açtı!

Dünyaca ünlü Morgans grup Türkiye'deki ilk oteli olan '10 Karaköy'ü Turizm Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla açtı. 71 odalı butik otel Büyük Balıklı Han'da yer alıyor.

Morgans Grup Türkiye'deki ilk otelini Karaköy'de açtı!

Dünyanın en önemli butik otel zincirlerinden Morgans Grup’un en yeni oteli 10 Karaköy, A Morgans Original, 18 Kasım 2014 tarihinde kapılarını açtı. Otel, grubun Türkiye'deki ilk yatırımı...

Kapadokya'daki mağara evler yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında!

Kapadokya bölgesinde turistlere ilk çağların doğallığını yaşatarak kültürel yöndeki ziyaretlerini yapmalarını sağlamak amacıyla birbiri ardına yapılan butik otel tarzındaki mağara evler, yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor.

cihangirin ilk butik oteli Haberi

cihangirin ilk butik oteli

Özellikle işadamları ve uzun süreli kalacak misafirlerin beklentilerine cevap verebilecek şekilde 8 kat olarak tasarlanan WITT İstanbul Suites'de 60 metrekarelik odalarda, konuklarına modem bağlantısı sayesinde 24 saat kesintisiz internet erişimi ve laptop için safebox, ücretsiz otopark, otelin her yerinde çeken telsiz telefonlar, alışveriş listesi temini, ücretsiz günlük gazete ve concierge gibi birçok hizmet sunuluyor.


İstanbul gibi markalaşma yolunda hızla ilerleyen bir kente suit tarzı bir otel yapma fikrinin hayat bulmasını sağlayan genç yatırımcı Seçil Erdoğan, WITT İSTANBUL SUITES'i dünyadaki en ünlü butik oteller olan Londra'daki Sanderson ve New York'taki Soho House'un ünü ve kalitesi düzeyine çıkarma amacında.


Tasarımda Autoban imzası


1970'li yıllarda inşa edilmiş özel bir mimari kimlik taşımayan binanın yeniden hayat bulmasında Autoban'ın imzası...