07 / 07 / 2024

Çıldırda Aşık Şenlik Kültür Merkezi

Çıldırda Aşık Şenlik Kültür Merkezi

Çıldır'da yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezinin temeli atıldı. Kardeş Belediye Bağcılar Belediyesi tarafından kapatılan Aşık Şenlik Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezine ilk harç döküldü.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Bakan Bolat, elektrikli araç ihracatında İngiltere ile gümrük anlaşması 3 yıl uzatıldığını açıkladı...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İngiltere ile elektrikli araçların menşe kurallarına ilişkin geçiş sürecinin 3 sene daha uzatıldığını açıkladı. Bakan Bolat, yaptığı açıklamada yeni anlaşma ile 615 milyon dolarlık zararın önüne geçileceğini kaydetti.

En fazla vergiyi Türkler ödüyor! Türkiye, ÖTV ve KDV'de açık ara Avrupa şampiyonu...

Türkiye, Avrupa’da otomobil satın alırken en çok verginin ödendiği ülke olarak kayda geçti. OECD’nin dört farlı araç kategorisi için yaptığı vergisiz ve tüm vergiler dahil rakamları karşılaştırıldığında her alanda Türkiye açık ara önde bulunduğu açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Cari açık çığ gibi büyüyor! Yıllık olarak beklenen açığa 7 ayda ulaşıldı!

Türkiye’nin 19 aylık kesintisiz açık sürecinin ardından haziranda 651 milyon dolarla fazla veren cari işlemler dengesindeki iyileşme temmuzda durdu ve aylık olarak 5,5 milyar dolar açık verildi.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Datça Kızlan'a 150 odalı yeni otel geliyor! 58 milyon TL'ye mal olacak! 

Datça Kızlan'da 150 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. KA-NE İnşaat Taahhüt tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 58 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazı açık artırmayla kilosu 800 TL'ye satıldı. İşte detaylar...

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

Dolar için ''zehirli ok fırlatıldı' diyen uzman isim açıkladı! Tutabilene aşk olsun! Parası olan hemen dövizciye koşsun

Dolar 19 TL seviyesini test ettikten sonra yükseliş beklentileri her geçen gün yükseliyor. Dolar için ''zehirli ok fırlatıldı' diyen uzman isim açıkladı. Tutabilene aşk olsun! Parası olan hemen dövizciye koşsun!

Çıldırda Aşık Şenlik Kültür Merkezi Haberi

Çıldırda Aşık Şenlik Kültür Merkezi

Kardeş Belediye Bağcılar Belediyesi tarafından kapatılan Aşık Şenlik Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezine ilk harç döküldü.



Çıldır Belediyesi ile Bağcılar belediyesi arasında imzalanan kardeş belediye protokolü ile Aşık Şenlik'te yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezinin temeli Çıldır Belediye başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nun gözetiminde atıldı. Üç katlı olarak inşa edilecek olan Aşık Şenlik Kültür merkezinin birinci katında dükkanlar, ikinci katında düğün salonu ve üçüncü katında ise Aşık Şenlik Kültür Evi yer alacak.



AK Partiye geçmekle çok doğru bir karar verdiğini her fırsatta dile getiren Çıldır belediye başkanı Kemal Yakup Azizoğlu "Biz göreve gelirken hizmete talip olduk. Bunun içinde ekibimiz ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak halkımızın refahı için çalışıyoruz. Bizimle birlikte ilçede yükselen yatırımlar, değişen ve güzelleşen...