07 / 05 / 2024

Çıldırda TOKİ konutları için talep toplanıyor

Çıldırda TOKİ konutları için talep toplanıyor

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu TOKİ’nin ilçe merkezinde gerçekleştireceği 80 daireden oluşan konut projesi için yapılan başvuruların yüzde 50 oranında olduğunu söyledi. İşte açıklama...

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Ekim'de konutların yüzde 94'ü kredisiz satıldı! Peşin konutları kimler alabiliyor? 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'de ülke genelinde satılan konutların yüzde 94'ü; yılın ilk 10 ayında satılan konutların ise yüzde 83'ü konut kredisi olmadan satıldı. Peki kredisiz konutları kimler alabiliyor? İşte gayrimenkul sektörü temsilcilerinin o açıklamaları...

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

TOKİ İzmir ucuz konut kampanyası için 75 bin başvuru yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği TOKİ sosyal konut prokjesinde İzmir’e yapılacak 3 bin 500 toplu konut için 75 bin başvuru yapıldı. En büyük ilgiyi Karabağlar gördü. TOKİ konutlarının kurası şubat ayında çekilecek...

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza’da TOKİ Konutları'nın temel atma törenine katıldı.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nın kuraları çekildi!

Yıldızevler Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilecek olan Yıldızevler Toplu Konutları'nın kura çekilişi noter huzurunda gerçekleşti.

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı!

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı. Karşıyaka Konutları 43 dönümlük bir alanda inşa edilecek.

TOKİ Bartın Konutları için görüşüldü!

TÜED Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında TOKİ konutları hakkında konuşuldu.

Çıldırda TOKİ konutları için talep toplanıyor Haberi

Çıldırda TOKİ konutları için talep toplanıyor

Ardahan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu TOKİ’nin ilçe merkezinde gerçekleştireceği konutlar için yapılan başvuruların yüzde 50 oranında olduğunu beyan etti.


Başkan Azizoğlu yaptığı açıklamada "Toplu Konut idaresiyle Çıldır Belediyesi olarak imzaladığımız protokol ile ilçemizde 80 dairelik konut yapımı için yüzde 50 oranında bir başvuru topladık. TOKİ ilçemiz için büyük bir fırsattır. Ufuktepe Mahallesi’nde yükselecek konutlar için halkımızın ilgisine teşekkür ediyorum. Bu yatırım ilçemiz ve gurbette yaşayan vatandaşlarımız için önemli bir fırsattır. 450 TL taksitle herkesi ev sahibi yapacağız. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız başvuruda 4 bin TL evi teslim aldıktan sonra ise 7 bin TL yatıracaklardır.Teslimattan sonra kalan kısmını ise aylık 450 TL taksitle gerçekleştireceklerdir. Başvurular 29 Mayıs tarihinde sona erecektir. Başvuruların tamamlanmasının ardından Haziran ayının sonunda TOKİ`nin temelini atacağız....