01 / 05 / 2024

Çilek fabrikası makine yatırımı

Çilek fabrikası makine yatırımı

Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı planladı.

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami’de toplam 93.5 dönümlük arazi üzerinde yer alan  Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin ihalesi bugün düzenlenecek.

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına alıcı çıkmadı.

Uzel Makine'nin fabrikası yeniden satışa çıkacak!

Yargıtay, Uzel Traktör Fabrikası'yla ilgili son noktayı koydu. İhalesinin feshine ilişkin kararın onaylandığı fabrika ve 94 dönümlük arazi yeniden satışa çıkacak.

İzmir Makine'nin Turgutlu OSB'deki fabrikası açılıyor!

Yaklaşık iki yıl önce araştırma-geliştirme faaliyetleriyle plastik sektörüne iddialı bir giriş yapan İzmir Makine sanayi alanındaki ilk tesisini Manisa Turgutlu’daki Organize Sanayi Bölgesinde kurdu.

Bilim Makine yerli makine oranını yüzde 85'e çıkardı!

Yılda iki büyük ölçekli çimento fabrikasını anahtar teslimi kurma kapasitesine sahip olan Bilim Makine, çimento sanayiinin yerli makine üretimi oranını % 15’ten % 85’e çıkardı.

Uzel Makine'nin Eyüp'teki traktör fabrikası icradan satışa çıkarıldı!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.

Uzel Makine’nin traktör fabrikası icradan 382 milyon TL'ye satılıyor!

Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, içindeki ekipmanların yanı sıra fabrikaya ait 4 ayrı taşınmaz ile 3 bina, 382 milyon 772 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satılacak.

Uzel Makine’nin Rami'deki traktör fabrikası icradan satılıyor!

Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.Fabrika ve içindeki ekipmanların yanı sıra fabrikaya ait 4 ayrı taşınmaz ile 3 bina, 382 milyon 772 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satılacak.

Kayseri Şeker Fabrikası 60 yıl sonra yeniden kuruluyor!

Kayseri Şeker Fabrikasının son üç yılda işletmedeki makine aksamının yenileme ve tadilatların tamamlanması ile 60 yıl sonra Fabrika adeta her şeyiyle yenilendi.

Hidayet Çelik'in yeni fabrikası 2015'te açılacak!

Sac işleme ve çelik konstrüksiyon alanında faaliyet gösteren Hidayet Çelik, geçen yıl gerçekleştirdiği yatıranları ile makine parkını modernize etti. Firmanın yeni fabrikası 2015 yılında açılacak...

Hidayet Çelik, yeni fabrikasını 2015'te tamamlıyor!

Sac işleme ve çelik konstrüksiyon alanında faaliyet gösteren Hidayet Çelik, geçen yıl gerçekleştirdiği yatıranları ile makine parkını modernize etti. Firma, gelecek yıl ise yeni fabrikasını devreye almaya hazırlanıyor...

Çilek fabrikası makine yatırımı Haberi

Çilek fabrikası makine yatırımı

Dünyanın dört bir tarafında açtığı konsept mağazalarla bugün 5 kıtada 66 ülkede hizmet veren Çilek, hedefleri doğrultusunda yeni yatırımlarına devam ediyor.

Kaliteli ve Verimli Bir Üretim Anlayışı Amaçlanıyor


212.000 m2’lik alan üzerine kurulu dev üretim tesislerinde Toyota Yalın Üretim Sistemi’ni uygulayan Çilek, üretimini en az kaynakla, en kısa zamanda, sıfır hata ile küçük partiler halinde ve yüksek çeşitlilikte gerçekleştiriyor. Fabrikaya yeni yapılan yatırımlar kapsamında; 4 adet Alman Weeke marka çoklu delik makinası, 2 adet IMA Kenar Bantlamalı CNC İşlem Merkezi ve 2 adet Weeke Venture CNC Freze ile ilave destek ekipmanları ekleyen Çilek, daha kaliteli ve verimli bir üretim anlayışını amaçlıyor.


Hedef 3 Yıl İçinde Üretimde %52 Büyüme

Üretim anlayışındaki kalite ve güvenlik kriterleri gereği, AB standartlarında üretim yaptıklarını ifade eden Çilek Mobilya...