25 / 08 / 2024

Çilek ihracat ve endüstriyel tasarım alanındaki ödülleri

Çilek ihracat ve endüstriyel tasarım alanındaki ödülleri

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Reel Kesim Güven Endeksi'nde düşüş: İstihdam, ihracat ve siparişte beklentiler kötümser!

Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE) temmuzda 1,4 puan düşerek 106,8'e geriledi. Reel sektör gelecek üç ayda maliyetlerin artacağını düşünürken, ihracat, istihdam ve sipariş miktarı için iyimser değil.

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Almousa tarafından kuruldu.

Antrasit Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antrasit Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kurtuluş tarafından kuruldu.

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Farza Amır Majerı tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli  Pouya Azımabadı tarafından kuruldu.

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  240 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad A.HJ A ve Mohammad Soubhı tarafından kuruldu.

Kayaşehir Dekorasyon İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir Dekorasyon İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli  ile Bakrı Alkour,  Fadı Alkour tarafından kuruldu. 

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  Messaoud Reıdha Merazga tarafından kuruldu.

Otim Tesisat İnşaat Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otim Tesisat İnşaat Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Pourıa Gooranı Negın Azızı tarafından kuruldu.

Hy Busıness Service İthalat İhracat Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Hy Busıness Service İthalat İhracat Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  Hıcham    El Badaouı  ve Youssef Mermouch tarafından kuruldu.

Sago Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sago Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  Aybanız Aslanova ve Hasan Yorgun tarafından kuruldu.

Devolop İnşaat İhracat Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Devolop İnşaat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  8 milyon TL sermaye bedeli  ile Nagla Abouzeid tarafından kuruldu.

Çilek ihracat ve endüstriyel tasarım alanındaki ödülleri Haberi

Çilek ihracat ve endüstriyel tasarım alanındaki ödülleri

Çilek Mobilya, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde "2014 Yılının En Fazla İhracat Yapan Firması" ve "2014 Yılında En Fazla Endüstriyel Tasarım Tescili Alan Firma" ödüllerine layık görüldü. Çilek Mobilya adına ödülleri, Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek aldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Muharrem Çilek, söz konusu ödüllere layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını belirterek, İnegöl'ü ve Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil edip, başarılarını devam ettirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Çilek, şunları kaydetti: 


"Tüm dünya çocukları Çilek odasında uyusun diye emin adımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. 2023 hedefimiz dünya çapında bin 100 mağazaya ulaşmak. Aldığımız bu ödüller bizi daha da motive ediyor. Markamız adına, İnegöl adına ve Türkiye adına çalışmaya devam edeceğiz. İnegöl'den de dünya markaları çıkabileceğini...