29 / 04 / 2024

Çilek Mobilya ödülleri

Çilek Mobilya ödülleri

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya Yozgat'ta yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Yozgat 'ta açtığı yeni mağazasıyla İç Anadolu Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 30 'a çıkardı. İç Anadolu'da açılan dördüncü Çilek mağazası oldu.

7'nci Turizm Ödülleri sahiplerini buldu!

Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 39'uncusu kutlanan Turizm Haftası kapsamında İzmir'deki başarılı turizmciler ödüllendirildi. 2015 yılı 7'nci Turizm Ödülleri organizasyonunda 11 kişi ve kuruluş sektöre yaptıkları katkılar nede

İzmir Turizm ödülleri sahiplerini buldu!

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayı'nda yapıldı. Törene Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.

Primemall Gaziantep AVM ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı.

2015 ICSC Solal Pazarlama Ödülleri finalistleri açıklandı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde dünyadan birçok prestijli proje finale kaldı.

Sinpaş HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri'ne sponsor oldu!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi SİNPAŞ GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, "HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri", Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi sahiplerini buldu.

Eskidji Gayrimenkul Ödülleri dağıtıldı!

ESKİDJİ Gayrimenkul 2014 ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde 4 ödül ve 2 plaket ile en çok ödül Ankara'ya geldi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Bölge Ortağı Koksal Ünal, 2014 Yılı "Kiralamada Ciro Birincisi" ödülünü aldı..

Ege Yapı'ya Bilkent Marka Ödülleri'nden Onur Ödülü!

Marka ödülleri sahiplerini buldu Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü tarafından geçtiğimiz sene ilkinin düzenlendiği Bilkent Marka Ödülleri'nin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi..

Altın Çekül yapı ürün ödülleri sahiplerini buluyor!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin YEM Ödülleri Projesi kapsamında, 23. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektörünün en iyi yapı malzemesi seçiliyor.

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 1998 yılından beri düzenlediği “Yeşil Nokta Çevre Ödülleri” ile çevre bilinci yüksek bir sektör yaratmayı hedefliyor...

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği, kurulduğu ilk yıllardan bu yana çevre bilinci yüksek bir sektör için çalışıyor. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri yarışma sonuçları 10 Mart'ta düzenlenen törenle açıklanacak.

Ideal Standard International ödülleri sahiplerini buldu!

Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard tarafından verilen “Ideal Standard International” ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı..

Çilek Mobilya ödülleri Haberi

Çilek Mobilya ödülleri

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde "2014 Yılının En Fazla İhracat Yapan Firması" ve "2014 Yılında En Fazla Endüstriyel Tasarım Tescili Alan Firma" ödüllerine layık görüldü. Çilek Mobilya adına ödülleri, Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek aldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Muharrem Çilek, söz konusu ödüllere layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını belirterek, İnegöl'ü ve Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil edip, başarılarını devam ettirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Çilek, şunları kaydetti:


"Tüm dünya çocukları Çilek odasında uyusun diye emin adımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. 2023 hedefimiz dünya çapında bin 100 mağazaya ulaşmak. Aldığımız bu ödüller bizi daha da motive ediyor. Markamız adına, İnegöl adına ve Türkiye adına çalışmaya devam edeceğiz. İnegöl'den...