16 / 05 / 2024

Çılgın projeler için kent mitingi

Çılgın projeler için kent mitingi

3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı, Kanal İstanbul gibi büyük ölçekli projelerin yanı sıra kentsel dönüşüm, trafik ve su havzalarının imara açılmasına yönelik İstanbul Kent Mitingi 22 Aralık Pazar günü saat 12.00'de Kadıköy İskele Meydanı'nda düzenlenecek...

Çılgın proje için geri sayım başladı!

Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021'in Kanal İstanbul Projesi için önemli bir yıl olacağını dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm için 16 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

2020 Merkezi Yönetim bütçe görüşmelerinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “2019 yılı için kentsel dönüşüm ve sosyal konutlar dâhil olmak üzere tüm projeler için yaklaşık 16 milyarlık yatırım yaptık” dedi.

Faiz indirimi yeni projeler için motivasyon olacak!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Faiz indirimi ile birlikte inşaat sektörü 3. ve 4. çeyrekte toparlanma sürecini hızlandıracak ve 2020’de büyümesine devam edecektir. Diğer taraftan da bu pozitif gelişme biz sektör temsilcilerine yeni projeler için motivasyon olacaktır" dedi...

Ömer Bulut: Bu yıl projeler için 16 milyar TL'lik kaynak oluşturduk!

TOKİ Başkanı Bulut, "Bu yıl tüm projeler için 16 milyar liralık kaynak oluşturduk ve yılın ilk 5 ayında 5 milyar lira hak ediş ödemesi yaptık" dedi..

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

İsrail Kudüs'teki projeler için 190 milyon dolar tahsis etti!

İsrail Hükümeti'nin Kudüs'te Yahudi varlığının güçlendirilmesi kapsamında yapmayı planladığı projeler için 190 milyon dolar tahsis edildi.

Baykonut İnşaat dev projeler için geri sayıma geçti!

Baykonut İnşaat bu yılın ilk anahtar teslimlerini gerçekleştirdi. Dev projeler için geri sayıma geçen firma kısa sürede Sakarya'nın öne çıkan şirketlerinden oldu.

Arıkan Yapı kentsel dönüşüm için kolları sıvadı!

Tek katlı villa konseptini hayata geçiren Arıkan Yapı, kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. 2016'da dönüşüme odaklanan şirket, Anadolu yakasında çalışmalar yapıyor.

Bursa'da kentsel dönüşüm için 20 milyon TL bütçe ayrıldı!

İstanbul yolu, Sıcaksu -Tabakhaneler Bölgesi ve İntam kentsel dönüşüm projelerinde 2016 yılı içinde somut adımlar atmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, 43 milyon TL'lik bütçenin 20 milyon TL'sini dönüşüm için ayırdı...

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Başakşehir'de kaçak yapının önlemi için Drone timi kuruldu!

İnsansız hava aracı Drone uçurma modasına Başakşehir Belediyesi de uydu. Kaçak bina yapımının önlenmesi için Drone timi kuran ekipler, havalimanına yakınlığı ile tepki topladı.

Bursa'da kentsel dönüşüm için durdurma kararı!

Bursa’da kentsel dönüşüm için başlatılan ve riskli binaların yenilenmesine ilişkin 0,50 emsal artış kararı, yerel mahkemece durduruldu.

Çılgın projeler için kent mitingi Haberi

Çılgın projeler için kent mitingi

Kadıköy, İstanbul'a ilişkin çevre taleplerinin dile getirileceği bir mitinge hazırlanıyor. 3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı, Kanal İstanbul gibi büyük ölçekli projelerin yanı sıra kentsel dönüşüm, trafik ve su havzalarının imara açılmasına yönelik endişe ve tepkilerin paylaşılacağı İstanbul Kent Mitingi 22 Aralık Pazar günü saat 12.00'de Kadıköy İskele Meydanı'nda düzenlenecek. Kent Forumları, Kuzey Ormanları Savunması ve Forumlararası Koordinasyon'un çağrıcılığında gerçekleşecek mitinge, yüze yakın dernek, ve demokratik kitle örgütleri ile siyasi partiler de destek verecek. Twitter'da #birkentistiyorum hashtagi ile taleplerini duyuran İstanbul Kent Mitingi Sekretaryası, kentini herkesi 22 Aralık'ta kentine sahip çıkmaya...