10 / 05 / 2024

Çimbeton Hazırbeton vergi beyanı 2020

Çimbeton Hazırbeton vergi beyanı 2020

Çimbeton Hazırbeton'un 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Vergi ve SSK borcu olanları ümitlendirecek gelişme! Bu haberi alanlar resmen zevkten dört köşe oldu!

Milyonlarca vatandaşın gündeminde "2023'te vergi affı var mı? Vergi affı ne zaman gelir?" soruları yer alırken Ankara kulislerinde dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Hükümetin SGK ve vergi borçlarında af ve yapılandırma yapmak için hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi. Diğer yandan çek ve ehliye

Vergi ve harçlara rekor zam geliyor! Pasaport ücreti, trafik cezaları ve ehliyet harcı tam bu kadar olacak!

Yeniden değerleme oranı 2022 yılı için yüzde 122,93 şeklinde belirlendi. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte vergi ve harçlara gelecek zamlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan vergi müjdesi!

AK Parti, vergi muafiyeti de dahil olmak üzere 56 maddelik kanun teklifi hazırladı. Hükümetin üzerinde çalıştığı ekonomik paketin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Hazır bina alımında dikkat çeken detay!

İndirimli Kurumlar Vergisi uygulaması 2009'dan bu güne uygulanmakta olan bir vergi uygulaması olmasına rağmen birçok konuda tereddütleri giderilemedi. Hazır bina alımında da bu tereddütler sürüyor...

Araç sahipleri dikkat! Büyük indirim yapılacak!

TBMM'de hazırlanan vergi borcu yapılanması araç sahiplerini de kapsıyor. Trafik cezası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeyenlere büyük indirim yapılacak.

Vergi beyannamesi verme süresinin uzatılması talebi mecliste!

Vergi beyannamesi verme süresinin uzatılması talebi meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çimbeton Hazırbeton 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Çimbeton Hazırbeton'un 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Deniz GYO 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Deniz GYO'nun Vergi Usül Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait ayrıntılı gelir tablosu, 2020 yılı 4. dönem kurum  geçici vergi beyannamesi ekinde bağlı bulunduğu İstanbul Zincirlikuyu Vergi Dairesi'ne verildi.

Servet GYO 2020 yılı 4. dönem kurumlar vergisi geçici vergi beyannamesi!

Servet GYO tarafından Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, 2020 yılı 4. dönem kurumlar vergisi geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu.

Atakule GYO 2020 yılı kurum geçici vergi beyannamesi!

Atakule GYO tarafından Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, kurum geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu. 

2019 yılında en fazla vergi beyan eden mükellefler mecliste!

2019 yılı vergilendirme döneminde en fazla vergi beyan eden mükellefler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2021 yılı vergi rehberi!

Yeni yılda değerleme oranı yüzde 9.11 oldu. Vergi mükellefleri için kapsamlı bir vergi rehberi hazırlandı...

Çimbeton Hazırbeton vergi beyanı 2020 Haberi

Çimbeton Hazırbeton vergi beyanı 2020

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) herhangi bir otoriteye mali tablo verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Çimbeton Hazırbeton'un 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosu yayınlandı.  

Çimbeton Hazırbeton'un KAP açıklaması:
01.01.2020 - 31.12.2020 hesap dönemine ilişkin Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablomuz ekli PDF dosyasında sunulmaktadır.

Dosya için