04 / 05 / 2024

çin cam köprü

çin cam köprü

Çin'in güneybatısında yer alan Batai Dağı'nda görenleri hayrete düşüren cam köprü inşa edildi

Dünyanın en uzun ve en yüksek cam köprüsü Mayıs'ta açılacak!

Çin'de inşa edilen, dünyanın en uzun ve en yüksek cam köprüsünün açılış tarihi öne çekildi. Uzunluğu 430, genişliği ise altı metre olan köprünün daha önce yıl sonunda açılacağı duyurulmuştu.

Çin'in cam köprüsünde çatlamalar oluştu!

South China Morning Post (SCMP)'un haberine göre, Hınan'ın Yüntayşan Doğal Parkı'nda bulunan dünyanın en uzun cam köprüsü çatlamalar nedeniyle yürüyüşe kapatıldı.

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Çin'de köprü inşaatında kaza: Çok sayıda ölü var!

Çin’in kuzeydoğusunda inşaat halinde olan bir köprüde iş makinesinin devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Bilkent Şehir Hastanesi için 29 köprü ve kavşak yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Çin'e 6 milyon TL'lik cam köprü!

Çin'in güneybatısında yer alan Batai Dağı'nda görenleri hayrete düşüren cam köprü inşa edildi

BASF, Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, çelik ayaklarının sabitlenmesi için Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi.BASF, aktif deprem bölgesine inşa edilen Osmangazi Köprüsü için dayanıklı ve uzun bir servis ömrü sağlıyor.

Dünyanın en yüksek cam köprüsü kapatıldı!

Çin'de dünyanın en yüksek ve en uzun cam zeminli köprüsü, açılışından 13 gün sonra kapatıldı. 3,4 milyon dolara inşa edilen köprünün ne zaman açılacağı ise bilinmiyor.

Dünyanın en yüksek cam köprüsü Çin'de açıldı!

Dünyanın en yüksek ve en uzun cam zeminli köprüsü Çin'in Hunan eyaletinde açıldı. İsrailli mimar Haim Dotan tarafından tasarlanan köprü 3.4 milyon dolara mal oldu.

Umuttepe Kampüsü'nün yaya köprüsünde son tabliye yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniveresitesi’nin B kapısı girişine öğrenciler için yaya köprüsü yapıyor. İnşası devam eden köprünün tabliyelerin montajı ise tamamlandı.

Osmangazi Köprüsü gerçeği!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugün köşesinde "yeter söz milletin" bölümüne yer verdi. İşte Yalçın Bayer'in "Osmangazi Köprüsü gerçeği" başlıklı yazsı...

Dünyanın en uzun cam köprüsüne balyoz testi!

Dünyanın en yüksek ve uzun cam tabanlı köprüsü Çin'de ziyaretçilere açıldı. Mühendisler köprünün sağlamlığını kanıtlamak için balyozla test yaptı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum ne?

Açılmasına az bir zaman kaldığı için 3. köprü ne zaman açılacak sorusu vatandaşlar arasında sorulmaya başlandı. İşte 3. köprü geçiş ücreti, son durum ve son hali hakkında detaylı bilgiler...

çin cam köprü Haberi

çin cam köprü


Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Çin'in güneybatısında yer alan Batai Dağı'nda 2 bin metre yükseklikte bir cam köprü inşa edildi. 


Görenleri hayrete düşüren cam tabanlı köprünün daha önce inşa edilmiş bin 402 metre yüksekliğindeki Zhangjiajie cam köprüsünü geride bırakarak dünyanın en yüksek cam köprüsü olduğu açıklandı. 


2 bin metre yükseklikte inşa edilen cam köprünün maliyeti de dudak uçuklatıyor. Köprü için tam olarak 6 milyon TL...