02 / 05 / 2024

Çin Emlak ve Kırsal-Kentsel Kalkınma Bakanlığı

Çin Emlak ve Kırsal-Kentsel Kalkınma Bakanlığı

Çin, ülkedeki emlak piyasasını soğutma tedbirleri çerçevesinde 4,4 milyon uygun fiyatlı konut inşasına başladığını duyurdu.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Han Cars Otomotiv İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Cars Otomotiv İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunes Alı tarafından kuruldu.

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

İras İnşaat Tekstil Emlak Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İras İnşaat Tekstil Emlak Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Er tarafından kuruldu.

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Gökbak tarafından kuruldu.

Çin Emlak ve Kırsal-Kentsel Kalkınma Bakanlığı Haberi

Çin Emlak ve Kırsal-Kentsel Kalkınma Bakanlığı

Çin Emlak ve Kırsal-Kentsel Kalkınma Bakanlığı, bu rakamın yıl içinde inşasına başlanılması planlanan 6,3 milyon konutun yüzde 70'ine tekabül ettiğini açıkladı. Son 20 yılda sürekli büyüyen ve şehir nüfusu artan Çin'de konut fiyatları da ciddi artış göstermiş durumda . Aşırı ısınan emlak piyasasına müdahale etmek isteyen Çin yönetimi, bu amaçla ucuz büyük konut projeleri başlatacağını açıklamıştı. Ucuz konut projeleri için toplam 495 milyar üyenin (yaklaşık 80,6 milyar ABD dolan) aktarıldığı belirtildi. Ülke 12'nci beş yıllık kalkınma planı çerçevesinde 2011-2015 yılları arasında toplam 36 milyon ucuz konut inşa etmeyi...