05 / 05 / 2024

çin gansu hilal gölü

çin gansu hilal gölü

Çin'in Gansu bölgesine yakın konumda yer alan Hilal Gölü son zamanlarda turizmcilerin dikkatini çekmeye başladı...

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etap satışları başladı. Projede toplam 138 adet konut inşa edilecek.

Aidatlarını ödemeyenler için ne yapılabilir? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarının ödenmemesini kaleme aldı. Peki konut sitesi aidatlarını ödemeyenler için ne yapılabilir?

Geciken aidat için fark ödenir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında geciken aidatlara fark ödenip ödenmeyeceğini yazdı. Peki geciken aidat için fark ödenir mi?

Apartman yöneticisinin usulsüz harcaması için ne yapılır?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında Apartman yöneticisinin usulsüz harcaması için ne yapılır sorusuna yanıt verdi.

Aile konutunun satışına rıza göstermeyen eş için ne yapılabilir?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aile konutunun satışını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Ev satarken eşin rızası şart mı?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında ev satışında eşin rızasının şart olup olmadığını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Hilal Söve İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Söve İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Emre tarafından kuruldu.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Kira ödemeyen kiracı için ne yapılabilir?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal, köşe yazısında kirasını ödemeyen kiracı için ne yapılmalı sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

çin gansu hilal gölü Haberi

çin gansu hilal gölü
Çin'de yer alan Gansu bölgesinin Dunhuang kentine 6 kilometre uzaklıkta bulunan doğa harikası Hilal Gölü Çin'e gelen turist sayısının artışına önemli katkı sağlıyor. Şifalı göl sloganı ile tanıtılan Hilal Gölü gelen turistlerin sayısında yüzde 200 oranında artış...