22 / 07 / 2024

çin Gate of the East

çin Gate of the East

Çin'in en iddialı yapılarından biri olarak gösterilen 'Gate of the East', pantolona benzetiliyor. Çinlilere göre, Pekin'deki Phoenix Uluslararası Medya Merkezi ise pudingi andırıyor

Bank of America' dan altın için yeni tahmin geldi! Tarih vererek duyurdu! 

Altın fiyatları gündemden düşmezken, ABD'li Bank of America'dan da yeni tahmin geldi. BofA ticari olmayan altın talebi ve Fed'in faiz indirimiyle altının ons fiyatının 12-18 ayda 3 bin dolara ulaşacağını açıkladı.

Bank of America’dan bazı Türk bankaları için tavsiye!

Bank of America Türk bankalarında hedef fiyatını yüzde 110 yükseltti. Banka, yayımladığı araştırma raporunda Türk bankalarının durumunda iyileşme olduğuna işaret etti. Hedef fiyatların ortalama yüzde 110 yukarı yönlü revize edildiği raporda, Garanti ve Yapı Kredi için al tavsiyesi verildi.

Ortak banka hesabı olan çiftler İçin şok edici araştırma sonuçları!

Ortak banka hesabına sahip olan çiftler için Journal of Consumer Resource dergisi kapsamında araştırma yapıldı. Araştırma sonuçları pek çok çifti şaşkınlığa uğrattı. İşte detaylar!

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Trabzon Of için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Of'ta yer alan bazı taşınmazlar için Of Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvuruları başladı. Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

Çin'in ilk şoförsüz metro hattının testleri başladı!

Çin'nin ilk şoförsüz tam otomatik metro hattında testler başladı. Metronun bu yılın sonunda hizmete girmesi bekleniyor.

4. Sign of the City Awards için ilk toplantı yapıldı!

4. Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması için çalışmalar başladı. Kasım ayında yapılacak yarışma için ilk toplantı gerçekleşti.

Eskişehir'de otobüs şoförleri için sosyal tesis inşa edildi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Seyir’ projesinin ilk icraatı olarak, otobüs şoförlerinden gelen yoğun talep üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi içerisinde bulunan son durağa sosyal tesis inşa etti.

Sign of the City Awards 2016 için hazırlıklar başladı!

TÜRK gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ için Hürriyet öncülüğünde bu yıl üçüncüsü yapılacak Sign of the City Awards ‘gayrimenkul yarışması’ için hazırlıklar başladı. Başvurular haziranda başlayacak.

Bandırma liman projesi için iyi niyet anlaşması imzalandı!

Ahmet Edip Uğur beraberinde kamu ve özel sektör temsilcileri ile Rotterdam’a çıkarma yapıldı. Bandırma ilçesindeki liman projesi için Port of Rotterdam CEO’su ile karşılıklı iyi niyet anlaşması imzalandı.

çin Gate of the East Haberi

çin Gate of the East

Çin'in modern mimari örneği yeni yapıları, Çinlilerden farklı yorumlar alıyor.  'Gate of the East' pantolona, Phoenix Uluslararası Medya Merkezi ise pudinge benzetiliyor.


Çin'in Suzhou kentindeki İngiliz tasarımcının imza attığı 74 katlı Gate to the East, 445 milyon sterline inşa edildi.


250 metre yüksekliğindeki yapı; en başta, Fransa'nın başkenti Paris'teki Zafer Takı 'Arc de Triomphe'a benzetildi.


Daha sonra ise yapının pantolona benzediğine dair yorumlar artmaya başladı.


Shanghai Daily gazetesi "Bu sadece bir pantolon mu?' diye yazarken; haber ajansı Xinhua, "Dev yapı 'pantolon' olarak markalaştı" diye haber yaptı.


Yapının bu sene sonunda tamamlanması planlanıyor.


PUDİNGİ ANDIRIYOR

Pekin'deki Phoenix Uluslararası Medya Merkezi ise cam ve metal dalgaları ile dikkat çekiyor. Daily Mail'in haberine göre; 55 metre yüksekliğindeki, 65 bin metrekarelik binanın bu yıl açılması planlanıyor.


Çinliler; ofis, restoran ve Phoenix...