03 / 05 / 2024

çin haberleri

çin haberleri

Şinhua ajansının haberine göre, Çin 'inÇongçing eyaletinin Yünyang kasabasında dün meydana gelen heyelan sebebiyle 8 kişinin öldüğü ve 24 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.

Çin'de heyelan!

Çin 'in güneybatısındaki Çongçing eyaletinde şiddetli yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan nedeniyle Çongçing eyaletinin Yünyang kasabasında bu sabah meydana gelen heyelanda 12 kişinin kaybolduğu kaydedildi.

Çin'deki heyelanda ölü sayısı 15'e yükseldi!

Şinhua ajansının haberinde, Fuçüan şehrinin Yinping köyünde dün meydana gelen toprak kaymasında ölü sayısının 15 'e yükseldiği, 22 yaralının olduğu ve 77 evin yıkıldığı belirtildi.

Çin'de heyelan: 6 ölü!

Alınan bilgiye göre, Fuçüan şehrine bağlı Yingping köyünde sabah saatlerinde meydana gelen toprak kaymasında, en az 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı, 21 kişi kayboldu.

Çin'de kömür madeninde grizu patlaması meydana geldi!

Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinde, kömür madeninde grizu patlaması meydana geldiği bildirildi. Şinhua ajansının haberine göre, Huaynan kentindeki Dongfang kömür madeninde meydana gelen grizu patlamasında 20'den fazla işçi mahsur kaldı.

Çin'de 5.0 büyüklüğünde deprem!

Şinhua ajansının haberine göre, yerel yetkililer, 5,0 büyüklüğündeki depremin merkezinin Yongşan şehrinin Vuci kasabası olduğunu ve sarsıntının yerin 7 kilometre altında meydana geldiğini duyurdu...

Çin'de sel kenti etkisi altına aldı!

Çin'de sel kenti etkisi altına aldı. Çin'in kuzeybatısındaki Ningşia Hui Özerk Bölgesi'nin Congvey kentini etkisi altına alan şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sellerde 4 kişinin öldüğü bildirildi.

Çin'de meydana gelen toprak kaymasında 17 kişi kayboldu!

Şinhua ajansının haberine göre, Çin'de toprak kayması meydana geldi. Ülkenin güneybatısında meydana gelen toprak kaymasında 17 kişi kayboldu. Yetkililer, bölgede 140 kişilik bir ekibin iş makineleriyle arama yaptığını belirtti.

Çin'de çevreyi kirleten fabrikaya 3,25 milyon dolar para cezası kesildi!

Şinhua ajansının haberine göre, ülkenin Cıciang eyaletinde bulunan fabrika, çevre kirliliğiyle ilgili en büyük para cezasına çarptırıldı. Fabrikaya 20 milyon yüen (yaklaşık 3,25 milyon dolar) ceza verildi.

Çin'de 3 bin yıllık köy kalıntıları bulundu!

Şinhua ajansının haberine göre, kazıyı yapan arkeologlardan Cıng Cıli, Rınçiu şehrinde bir mezarlık ve yerleşim yerinden oluşan 1,5 hektarlık alanı kaplayan bir köy bulduklarını söyledi.

Çin'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Çin'in doğusundaki Hubey eyaletinin Zıgui kasabasında 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. "Üç Boğaz Barajının" depremden etkilenmediği, su seviyesinin normal olduğu ve baraj etrafında heyelan görülmediği kaydedildi.

Çin'in güneyindeki bir fabrikada yangın çıktı!

Şinhua ajansının haberine göre, Guangdong eyaletinin Puning kentinde dün çıkan yangında, fabrikada mahsur kalan 28 kişiden 11'i can verdi. Alevler arasından yaralı olarak çıkan 15 kişinin civar hastanelerde tedavi altına alındığı açıklandı.

Çin'de 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Yetkililer, depremin yerin 12 kilometre altında kaydedildiğini açıkladı. Sarsıntının ardından can ve mal kaybına ilişkin henüz bilgi verilmedi.

İnşaat şirketleri tek tek iflas bayrağını çekiyor! Bir inşaat şirketi daha iflas etti!

Konut sektöründe yaşanan kriz sektörü vurmaya devam ediyor. Krizin etkileri hem vatandaş hem de inşaat firmaları tarafından ağır şekilde hissediliyor. Son zamanlarda inşaat şirketlerinden iflas haberleri artmaya başladı. 

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Maçkolik’in halka arzıyla, Türkiye sermaye piyasalarında bir ilk yaşanacak!

Dünyadaki tüm futbol ve basketbol spor dallarıyla ilgili güncel gelişme ve haberleri takip eden ve iddia sonuçlarını da yayınlayan internet sitesi Maçkolik halka arz oluyor. Maçkolik’in halka arzıyla birlikte bir ilk yaşanacak.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 14 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demire gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirirken güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. Bugün 1 ton demir fiyatı resmen düştü! İşte 14 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları inşaat sektörünü zam haberleri ile sallamaya devam ediyor. Demir fiyatlarına art artda zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte  demir fiyatları resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim üstüne indirim! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün inşaat sektöründe indirim haberleri konuşuluyor. İnşattın en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatlarına dün de indirim gelmişti. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Çimento fiyatlarına indirim gelecek mi? 

İnşaat sektöründe indirim haberi! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Güncel demir fiyatları

Bugün inşaat sektörü indirim haberleri ile sallanıyor. Demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi. Müteahhitler bayram etti. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 19 Ağustos 2022...

İnşaat sektörü zam haberi ile çalkalanıyor! Demir fiyatlarına zam geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu?

Bugün inşaat sektörü zam haberleri ile çalkalanıyor. Demir fiyatları son dakika zam haberi geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento fiyatlarına zam geldi mi? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi 18 Ağustos 2022...

İnşaat sektörü tepetaklak oldu! Demir fiyatlarına 450 lira zam geldi! Güncel demir fiyatları 3 Ağustos 2022

Demir fiyatlarına bugün en az 200 en fazla 450 lira zam geldi. İnşaat sektörü gelen zam haberleri ile birlikte tepetaklak oldu! Peki bugün demir fiyatları ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 3 Ağustos 2022...

İnşaat sektöründe dolar darbesi! İnşaat demir fiyatlarına 300 lira zam geldi! Çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor!

İnşaat sektörü döviz kurunun etkisi ile güne zam haberleri ile uyandı. Dolar bugün 16 lirayı geçti, dolardaki yükseliş inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. Bugün demir fiyatlarına zam geldi, çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor. İşte güncel demir ve çimento fiyatları 24 Mayıs 2022...

çin haberleri Haberi

çin haberleri


Çin'in güneybatısında bulunan Çongçing kentindeki şiddetli yağışlardan dolayı meydana gelen heyelanda 8 kişinin öldüğü bildirildi. 


Şinhua ajansının haberine göre, Çongçing eyaletinin Yünyang kasabasında dün meydana gelen heyelan sebebiyle 8 kişinin öldüğü ve 24 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.


 Arama ve kurtarma ekiplerinin 7 bin kişiyi güvenli bölgeye naklettiği ve Yünyang'da kayıp olan 11 maden işçisinin de toprak altında kaldığı kaydedildi. 


Yünyang kasabasını olumsuz etkileyen şiddetli yağışlar nedeniyle ekonomik kaybın 68 milyon yüen ( 11 milyon dolar) olduğu...