04 / 05 / 2024

Çin heyeti ankara

Çin heyeti ankara

TÜGİK ve TÜÇİDER’in davetlisi olarak Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştiren yaklaşık 20 kişilik Çin heyeti, İstanbul Sanayi Odası ve Ankara Sanayi Odası’nda temaslarda bulunarak iki ülke arasındaki ticari potansiyeli ve yatırımı fırsatlarını değerlendirdi.

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Yeni Gimat GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal raporlarının denetlenmesi için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik   A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Yeni Gimat GYO 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

Yeni Gimat GYO 2019 bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik'in seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Balçova arsa mağdurları Ankara'ya gitti!

İzmir'de kendilerini "Balçova arsa mağdurları" olarak adlandıran arazi sahipleri, sorunlarına dikkat çekmek için trenle Ankara'ya gitti.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Pasifik İnşaat Ankara'da yüzde 25 daha az inşaat yapacak!

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara'da proje değişikliğine gitti. Firma, toplam hasılat büyüklüğü 4.2 milyar lira olan karma yapıda 17 blok inşa edilecek..

Gaziantep Bilişim ve Teknoloji Üniversitesi kente değer katacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’e kurulacak ikinci devlet üniversitesi için adeta Ankara-Gaziantep arasında mekik dokudu.

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 

Kanal Ankara projesi iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, selefi Melih Gökçek’in Kanal Ankara projesini ‘israf’ gerekçesiyle rafa kaldırdı.

Süleyman Soylu Trabzon projelerini değerlendirdi!

TTSO heyeti, Ankara'da İçişleri Bakanı Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede Trabzon projeleri masaya yatırıldı...

Çin heyeti ankara Haberi

Çin heyeti ankara

Heyet, gerçekleştirilen görüşmelerin ardından gıda sektörü öncelikli olmak üzere iki ülke arasındaki ticari işbirliklerinin yoğunlaştırılması kararıyla Türkiye’den ayrıldı.


Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) ve Türk Çin İpek Yolu Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği (TÜÇİDER) davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Çin Uluslararası Ticareti Geliştirme Konseyi Gansu Eyalet Komitesi çeşitli temaslar gerçekleştirerek karşılıklı yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Üst düzey katılımcıların yer aldığı heyet, başta gıda alanında olmak üzere çeşitli üreticilerle işbirliği yapmak hedefiyle İstanbul Sanayi Odası ve Ankara Sanayi Odası’nda görüşmeler gerçekleştirdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda da temaslarda bulunan Çin heyeti, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil ile bir araya geldi.


TÜÇİDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Çin Devlet Konseyi 11. Dönem Onursal Milletvekili Prof. Zeyneş İsmail ile TÜGİK Genel...