03 / 05 / 2024

Çin heyeti istanbul

Çin heyeti istanbul

TÜGİK ve TÜÇİDER’in davetlisi olarak Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştiren yaklaşık 20 kişilik Çin heyeti, İstanbul Sanayi Odası ve Ankara Sanayi Odası’nda temaslarda bulunarak iki ülke arasındaki ticari potansiyeli ve yatırımı fırsatlarını değerlendirdi.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Çeşme'nin mega projesi rafa mı kaldırılıyor? İzmir'in Kanal İstanbul'u olacaktı...

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak bilinen Çeşme Projesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ söz konusu proje ile ilgili olarak projenin bakanlık tarafından da o kadar savunulduğunu görmediği

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Çin'den Evergrande'ye risk yönetim heyeti!

Çin'de Guangdong eyalet yönetimi, borç krizinde olan Evergrande'ye risk yönetim heyeti gönderecek. 

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Artaş İnşaat İstanbul’da konut projelerine odaklandı!

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Çeşme Projesi İzmir’in Kanal İstanbul’u!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Çeşme Turizm Projesi ile ilgili süreç devam ederken, projeyle ilgili tartışmalar da sürüyor.

Kanal İstanbul için hazırlanacak raporda heyet belirlendi!

Kanal İstanbul’a bilirkişi heyeti oluşturulması için 10 yıl önce kurulan Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi seçildi. Mahkemenin uzman istediği teknik fakültelerin önemli bir kısmı, üniversitede mevcut değil...

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

İstanbul boğazı S.O.S verdiği için Kanal İstanbul'u yapıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Birinci Şehir ve Hukuk Konuşmaları Sempozyumu'nda, Kanal İstanbul projesi ile ilgili, "Ülkemiz doğal bir ulaşım koridoru üzerinde kavşak noktasındadır. Bu avantajları ülkemize, milletimize kazandırmalıyız. Bunun için Kanal İstanbul diyoruz" dedi...

Umran İnşaat İstanbul Şubesi kuruldu!

Umran İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 31 milyon 740 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çin heyeti istanbul Haberi

Çin heyeti istanbul

Heyet, gerçekleştirilen görüşmelerin ardından gıda sektörü öncelikli olmak üzere iki ülke arasındaki ticari işbirliklerinin yoğunlaştırılması kararıyla Türkiye’den ayrıldı.


Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) ve Türk Çin İpek Yolu Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği (TÜÇİDER) davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Çin Uluslararası Ticareti Geliştirme Konseyi Gansu Eyalet Komitesi çeşitli temaslar gerçekleştirerek karşılıklı yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Üst düzey katılımcıların yer aldığı heyet, başta gıda alanında olmak üzere çeşitli üreticilerle işbirliği yapmak hedefiyle İstanbul Sanayi Odası ve Ankara Sanayi Odası’nda görüşmeler gerçekleştirdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda da temaslarda bulunan Çin heyeti, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil ile bir araya geldi.


TÜÇİDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Çin Devlet Konseyi 11. Dönem Onursal Milletvekili Prof. Zeyneş İsmail ile TÜGİK Genel...