29 / 08 / 2024

Çin heyeti Muğlada

Çin heyeti Muğlada

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde, uluslararası kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılması maksadıyla TÜÇİDER'nin katkılarıyla Çin Halk Cumhuriyeti'nden yatırımcılardan oluşan bir heyet geldi.

Ev almak isteyenler için doğru zaman yaklaşıyor mu?

İnşaat  maliyetlerindeki artış devam ederken konut satışları düşmeye devam ediyor. Prof. Dr. Cemal Arslan inşaat maliyetleri ile konut fiyatları arasındaki makasın 25 puana yaklaştığını söyledi.  Peki bu makas konut fiyatlarına yansırsa ne olur? Ev almak isteyenler için doğru zaman yaklaşıyor mu?

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? Bakan Uraloğlu, tek tek açıkladı! Dev projede son durum! 

Kanal İstanbul projesi ile ilgili son durum merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? 

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

2000'den sonra emekli olanlar için intibak formülü geliyor mu? Tek tek açıklandı: SSK, Bağkur'lu maaş farkı kalkıyor!

Gelecek dönemde emekliliğe ilişkin birçok reform yapılacak. Peki 2000'den sonra emekli olanlar için intibak formülü geliyor mu?

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı. Seydikemer ilçesinde inşa edilecek olan 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi! 304 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 304 yeni konut için bu tarihe dikkat...

Çin heyeti Muğlada Haberi

Çin heyeti Muğlada

Bu münasebetle düzenlenen "Muğla'nın Yatırım Potansiyeli ve Yatırım Fırsatları" konulu toplantıya, Vali Amir Çiçek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Bülent Karakuş, oda üyeleri, Türk-Çin İpekyolu E konomik ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Zeyneş İsmail ve Çinli iş adamlan katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye ile Çin arasındaki ticaret hacminin 28 milyar dolar olduğunu söyleyen Karakuş "Bu pastadan Muğla'nın da faydalanması maksadı ile bir araya geldik. Muğla olarak Çinli işadamlarımız ile mermer, tarım, turizm konulannda iş birliği yapmak istiyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Vali Amir Çiçek gözetiminde MUTSO, TÜÇİDER ve Çinli yatınmcılar arasında ekonomik işbirliği protokolü imzalandı. Protokole göre, turizm, tarım ve mermer alanlarında iş birliğine gidilecek. 


Çin ve Muğla arasında ekonomik İş birliği protokolü İmzalandı Muğla...