29 / 04 / 2024

çin mezarlık fiyatları

çin mezarlık fiyatları

Asya' da ölüleri gömecek arsa olmayınca mezarlık fiyatları adeta patladı. Tayvan' da bugün evlerin metrekaresi 2.400 dolarken mezarların metrekaresi 5.000 dolara kadar çıkıyor...

Gayrimenkul krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatlarındaki düşüş yavaşladı!

Son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle sık sık gündeme gelen Çin'de konut fiyatlarında yaşanan düşüş 2023 yılının Aralık ayında bir yavaşlama kaydederek son 10 aydaki ilk pozitif gelişme şeklinde gerçekleşti. İşte konu ile ilgili detaylar...

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

İnşaat demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 7 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun bugün 23TL'ye yükselmesiyle, inşaat demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı. Demir fiyatları bugün resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 7 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Federasyon Başkanı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi, Ancak Normal Seviyede!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Küçükbaş hayvanlar için 7 bin TL, büyükbaş hayvanlar için ise 84 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Altın dehası İslam Memiş gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun

Altın fiyatları bugün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçerken, Altın dehası İslam Memiş, gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun.

Honda CR-V bir ayda 166 bin TL zamlandı! Honda CR-V Aralık fiyatları ne kadar? 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V 1 ayda 166 bin TL zamlandı. Keskin hatları, aktif ön ızgarası, 19 inç özel jantlarıyla dikkat çeken Honda CR-V fiyatları merak ediliyor. Peki Honda CR-V Aralık fiyatları ne kadar? 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

çin mezarlık fiyatları Haberi

çin mezarlık fiyatları


Dünyada birçok şirket para kazanmak için kimsenin girmediği ya da girmek istemeyeceği alanlara yatırım yapmak zorunda. Bu alanlardan birisi de defin işleri. Bu konuda dünyanın en büyük firmalarından bir tanesi Tayvan'da kurulmuş ve hızla büyüyor. Tayvan'ın beşkenti Taipei'de kurulu olan şirket mezarlıktan ölününü yıkanmasına kadar her türlü işlemle ilgileniyor. Şirketin patronu David Lee artık Tayvan'da yeteri kadar büyüdüklerini belirterek hedeflerinin tüm Asya'yı ele geçirmek olduğunu söylüyor. 


ÇİN'DE PAZAR 7.7 MİLYAR $ 


Can sıkıcı bir iş olarak gözükse de sektör aslında para basıyor. Bunun nedeni de Asya'daki yaşlı nüfusun oldukça fazla olması. Sadece Çin'de 1.3 milyarlık nüfusun yüzde 11'i 65 yaşının üzerinde. Bu oran Japonya'da yüzde 24'e kadar ulaşmış durumda. Yine sadece Çin'de defin işlemleri sektörünün büyüklüğü 7.7 milyar doları bulmuş. 


METREKARESİ 5.000...