16 / 05 / 2024

çin toprak kayması haberleri

çin toprak kayması haberleri

Şinhua ajansının haberine göre, Çin'de toprak kayması meydana geldi. Ülkenin güneybatısında meydana gelen toprak kaymasında 17 kişi kayboldu. Yetkililer, bölgede 140 kişilik bir ekibin iş makineleriyle arama yaptığını belirtti.

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

İzmit'te toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı!

İzmit Turgut Mahallesi Evliya Çelebi Sokak üzerinde yer alan iki bina toprak kayması nedeniyle boşaltıldı.

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Mersin'de toprak kayması! 2 evde hasar!

Mersin Silifke Karahacılı Mahallesi'nde yaşanan toprak kayması 2 evde hasara neden oldu...

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

Gebze'de inşaat alanında toprak kaydı, 5 katlı bina boşaltıldı!

Son zamanlarda kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken Gebze'de meydana gelen toprak kayması sebebiyle 5 katlı bina boşaltıldı...

Ankara'da bir binada daha çökme tehlikesi! Tahliye edildi!

Ankara'da bitişiğindeki inşaatının temel kazısında meydana gelen toprak kayması nedeniyle 3 katlı Saadet Apartmanı'nı çökme riski nedeniyle tahliye edildi.

Ankara'da toprak kayması nedeniyle bir apartman boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir apartman, bitişiğindeki inşaatının temel kazısında yaşanan toprak kayması nedeniyle tahliye edildi. 

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Zonguldak'ta istinat duvarı çöktü!

Zonguldak'ta toprak kayması sonucu bir evin bahçesine ait istinat duvarının çökmesi bölgede yaşayan vatandaşlarda tedirginliğe neden oluyor.

çin toprak kayması haberleri Haberi

çin toprak kayması haberleri


Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde meydana gelen toprak kayması sonucu 17 kişi kayboldu.  


Şinhua ajansının haberine göre, eyaletin Fugong kasabasına bağlı Şava köyünde gece saatlerinde şiddetli yağmurlar nedeniyle toprak kayması meydana geldi.  


Yetkililer, bölgede 140 kişilik bir ekibin iş makineleriyle arama yaptığını belirterek kaybolan bazı kişilerin toprak kaymasının yaşandığı yerin yakınında bulunan nehre düşmüş olabileceğini ifade...