20 / 05 / 2024

çin tuvalet restoran

çin tuvalet restoran

Çin Şanghay'da hizmete açılan restoran konseptiyle müşterilerini şaşırtıyor. Restoran tuvalı temasıyla dizayn edildi...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

O marketten 40'lı tuvalet kağıdında görülmemiş kampanya! Bitmeden hemen yetişin

Tuvalet kağıdına çılgın indirim Tarım Kredi Market'ten yapıldı. Tuvalet kağıdında uygulanan tarife ile fiyatını aşağılara çekti. İşte tuvalet kağıdında dip fiyat kampanyası uygulayan o market ve indirimin ayrıntıları.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

Migros vatandaşın yüzünü güldürdü: Selpak 4'lü tuvalet kağıdı yüzde 42 indirimle!

Bir zincir market, hayat pahalılığından etkilenen vatandaşların bütçesini rahatlatmak için Selpak 4'lü tuvalet kağıdını yüzde 42 indirimle sunmaya başladı. Bu market, Türkiye genelinde on binlerce mağazasıyla biliniyor ve en uygun fiyatlı tuvalet kağıdını sunuyor.

BİM’de yüzlerce üründe bayrama özel indirimler! Bebek bezi 192,50 TL, kâğıt havlu 69 TL, tuvalet kâğıdı 110 TL...

BİM’in 25 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; Bebek bezi 192,50 TL’ye, kâğıt havlu 69 TL’ye, tuvalet kâğıdı 110 TL’ye düştü. İşte BİM 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler! Bu fiyat bir daha uygulanmayabilir

Tuvalet kağıdında indirim arayan vatandaşlara yeni bir indirim haberi daha ilan edildi. Sadece 1 adet alma hakkının bulunduğu tuvalet kağıdı neredeyse geliş ücretinden satışa sunuldu.  tuvalet kağıdı ihtiyacı olan vatandaşa 24'lü paket tuvalet kağıdından yararlanmak için o marketin yolunu tuttu.

A101 6 Nisan'da bombayı patlatıyor! Tuvalet kağıdına dev indirim! Yarın son gün

Ramazan-ı Şerif'in girmesiyle indirimler arak arakaya gelmeye başladı. Marketlerde en çok satışı yapılan ürünlerden biri olan tuvalet kağıdına yapıal indirimler herkesin ilgisini çekiyor. 06 Nisan 2023 (Yarın) 32'li Ecco Tuvalet Kağıdının fiyatı 99 TL ile satışa sunulacak.

A101'de tuvalet kağıdına indirim furyası başladı! 6 Nisan'ı sakın kaçırmayın

A101 marketleri ihtiyaca binaen ürünlere indirimler yapmayı şiar edinmiş ve her hafta bir birinden gereksinim duyulan ürünler A101'in indirim listesine giriyor. Şimdi de tuvalet kağıdı indirim listesinde. 6 Nisanı sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar detay haberimizde.

BİM'e bahar indirimleri geliyor! BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü!

BİM’in çok beğenilecek 4 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü. 4 Nisan 2023 fiyat listesi

Migros'ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros aracılığı ile yapıldı. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı dibi gördü. Vatandaşın büyük alaka gösterdiği kampanya için indirime ait merak edilen tüm detaylar.

Carrfeour'da tuvalet kağıdına müthiş indirim! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bir tuvalet kağıdına indirim de Carffour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının 104 TL'den satışa sundu. Vatandaş, ekonomik olarak bu avantajlı satışı değerlendirmek için Carrfeour'un indiriminin detayını öğrenmek istiyor.

BİM’de deterjan 130 TL’ye, tuvalet kağıdı 26.50 TL’ye, kağıt havlu 28.50 TL’ye düştü! 7 Mart 2023 fiyat listesi

BİM Market’in 7 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de deterjan 130 TL’ye, tuvalet kağıdı 26.50 TL’ye, kağıt havlu 28.50 TL’ye düştü.  İşte BİM Market 7 Mart 2023 fiyat listesi...

çin tuvalet restoran Haberi

çin tuvalet restoran
Çin Şanghay'daki Taykang Caddesi'nde yer alan Tuvalet Restoranı, müşterilerine farklı bir konseptle hizmet veriyor. Tuvalet temasıyla dizayn edilen restoranda sandalyeler yerine alafranga tuvaletler kullanılmış. Restoranda yer alan tabaklar bile alaturka tuvalet ve pisuarı...