06 / 07 / 2024

Çin yeni yol projeleri

Çin yeni yol projeleri

Dev projeleriyle bilinen Çin, başkent Pekin'in etrafına bin kilometrelik çevre yolu yapacak. Çevre yoluna girdikten sonra çıkılmaması halinde aynı noktaya tekrar gelinecek. Yol, bin kilometre uzunluğunda olacak.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

BDDK'den krediler için yeni düzenleme!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), krediler için yeni düzenleme yaptı.

Bursa'da inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü yazısında Bursa'da ''İmar planlarının iptaliyle duran inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü''nü kaleme aldı.

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nın yeni yol haritası belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümün yeni yol haritasını yarın İstanbul'da düzenlenecek toplantıda kamuoyuyla paylaşacak...

Ürdün, İsrail'in yeni konut inşa kararını kınadı!

Ürdün, İsrail'in yeni konut inşa kararını kınadı. Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "İsrail'in 2 bin 300 yeni konut inşasına onay vermesi, tek taraflı ve kınanacak bir adımdır" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT’in yeni binasını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki MİT'in yeni binasını inceledi.Yaklaşık 5 bin dönüm alanın üzerinde inşa edilen bina 3 metre yüksekliğinde duvarlarla çevrili.

Ordu'daki afetzedeler için yeni konutlar yapılacak!

Ordu Gölköy ilçesinde meydana gelen heyelan sonucunda afetzedeler için yeni konutlar inşa edileceği açıklandı.

Çevre ve Şehirciliğin yeni yol haritası!

2023 yılının çevre ve şehircilik vizyonunun masaya yatırıldığı "2023'e Doğru Türkiye'de Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı"nda mevcut durum analizi yapıldı, yol haritası belirlendi. 

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Üsküdar'da çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı!

İstanbul Üsküdar dün Başkan Erdoğan'ın açılışını yaptığı çok sayıda esere kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in deyimiyle "Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak" eserler, çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı..

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

Çin yeni yol projeleri Haberi

Çin yeni yol projeleri

Dev projeleriyle dikkati çeken Çin, başkent Pekin'in etrafına yeni bir çevre yolu yapacağını ve bu yolun yaklaşık bin kilometre uzunluğunda olacağını açıkladı.


Şinhua ajansının haberinde, yedinci çevre yolunun 940 kilometre uzunluğunda olacağı ve sürücülerin, yolu tamamlamak istediklerinde başladıkları yere dönebileceği kaydedildi.


Çin'in en büyük şehirlerinden Pekin'de halihazırda altı çevre yolu bulunuyor. Bu yolların birçoğu 21 milyonluk metropolün hızlı gelişmesine bağlı olarak şehrin içine girmiş...