17 / 05 / 2024

çin yünnan toprak kayması

çin yünnan toprak kayması

Şinhua ajansının haberine göre, Çin'de toprak kayması meydana geldi. Ülkenin güneybatısında meydana gelen toprak kaymasında 17 kişi kayboldu. Yetkililer, bölgede 140 kişilik bir ekibin iş makineleriyle arama yaptığını belirtti.

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Memur ve memur emeklileri için zam teklifi açıklandı! 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklileri için 2024-2025 için zam teklifini resmen duyurdu. Kamu İşveren Heyeti'nden 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam teklifi geldi. İşte ayrıntılar...

Memur-Sen zam taleplerini tek tek açıkladı: 2024 için yüzde 70, 2025 için yüzde 40 zamlı maaş! 

Memur-Sen 1 Ağustos’ta başlanması planlanan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek sıraladı. Memur-Sen, 2024 için yüzde 70, 2025 için yüzde 40 zamlı maaş istiyor. İşte detaylar...

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Altın Kahini İslam Memiş dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi! Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, son günlerde dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi. Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın.

İslam Memiş altın için yükseliş tarihi verdi! Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son 4 haftadır düşüşe geçen altın için yükseliş tarihi verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın Kahini altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı yapın

Altın Kahini İslam Memiş, altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı şimdiden yapın.

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

İslam Memiş açıkladı! İşte Bitcoin'in yükselişe geçeceği tarih!

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, Bitcoin'in yükseleceği tarihe ilişkin yorumda bulundu.

Elektroniğin yıldızları MediaMarkt'ta! Robot süpürgelerde inanılmaz fırsatlar başladı! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

MediaMarkt, "Elektroniğin yıldızları MediaMarkt'ta!" adı altında robot süpürgelerde inanılmaz indirimler yaptı! Peki, MediaMarkt'ta robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

çin yünnan toprak kayması Haberi

çin yünnan toprak kayması


Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde meydana gelen toprak kayması sonucu 17 kişi kayboldu.  


Şinhua ajansının haberine göre, eyaletin Fugong kasabasına bağlı Şava köyünde gece saatlerinde şiddetli yağmurlar nedeniyle toprak kayması meydana geldi.  


Yetkililer, bölgede 140 kişilik bir ekibin iş makineleriyle arama yaptığını belirterek kaybolan bazı kişilerin toprak kaymasının yaşandığı yerin yakınında bulunan nehre düşmüş olabileceğini ifade...