30 / 07 / 2024

Çınarlıkent Konutları inşaatı

Çınarlıkent Konutları inşaatı

Kent Konut tarafından Derince ‘de yaptırdığı Çınarlıkent Projesi yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. Derince İlçesi’nde vatandaşlara sunulacak örnek proje kapsamında bölgede 20 blok, 568 daire ve 13 adet işyeri bulunacak.

İnşaatı tamamlanan TOKİ konutları için mahkemeden iptal kararı çıktı!

Bursa İnegöl'deki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarına karşı açılan davada Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi lehine karar verildi. Fakat söz konusu inşaat bittiği için bölgenin tarım arazisi niteliği kayboldu.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri'nin inşaatında flaş iddia: Konutlar paslı demirlerle yapılıyor!

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri projesinin inşaatı devam ediyor. Projedeki konutların paslı demirlerle yapıldığı ifade edildi. İşte Gazeteci İsmail Arı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan depreme dirençli kent için inşaat sektörüne iş birliği çağrısı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul’un hızlı biçimde depreme dirençli bir kent haline getirilmesi için inşaat sektörüne iş birliği çağrısında bulundu.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

TOKİ'nin Nurdağı'ndaki deprem konutları inşaatı tam gaz! 27 blok inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkıma uğrayan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, depremler sonrasında Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesinde 27 bloğun inşaatı hızla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Çınarlıkent Konutları inşaatı Haberi

Çınarlıkent Konutları inşaatı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’ tarafından Derince ‘de yaptırdığı Çınarlıkent Projesi yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. Derince İlçesi’nde vatandaşlara sunulacak örnek proje kapsamında bölgede 20 blok, 568 daire ve 13 adet işyeri bulunacak.


71 BİN 450 METREKARE ALAN


Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Kent Konut tarafından yapımı gerçekleştirilen Çınarlıkent Pojesi’nde inşaat çalışmaları sürüyor. 71 bin 450 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen çalışmada, 34 bin 450 metrekare alana inşaat yapılıyor. Projede aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede, site içi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma gurupları, açık otoparklar, merkezi su deposu, mescit ve sosyal tesis alanı yer alıyor.



20 BLOK 568 DAİRE


Çınarlıkent konutlarında 20 blok üzerinde 568 daire ve 13 adet işyeri bulunuyor. Proje kapsamında 37 adet 1+1 daire, 387 adet...