14 / 05 / 2024

çinçin mahallesi kentsel dönüşüm projeleri

çinçin mahallesi kentsel dönüşüm projeleri

Gecekonduları temizlenen, yolları acılan Cincin'de Altındağ Belediyesinin yaptığı tesislerin de hizmete girmesi ile bambaşka bir görüntü ortaya çıktı. Bölge, Baskent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüştü.

Kentsel dönüşümle birlikte Çinçin Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Ankara Altındağ bölgesinde bulunan Gültepe (Çinçin) Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor. Kentsel dönüşüm kapsamında 3. etap toplu konutlarının inşası sürüyor. Altındağ Kültür Sarayı'nın açılışı da 8 Ekim Salı günü gerçekleşecek..

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çin'de kentsel dönüşüme düzenleme!

Çin’de yayımlanan yeni kentsel planlama yönergesinde, kentsel tahribatın önüne geçilmesi için eski tarihi binaların yıkımının yapılması, yaşlı ağaçların kesilmesi, eski yer isimlerinin rastgele değiştirilmesi ve nehir yataklarında değişiklik yapılmasına yasak getirildi.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

çinçin mahallesi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

çinçin mahallesi kentsel dönüşüm projeleri

Gecekonduları temizlenen, yolları acılan Çinçin'de Altındağ Belediyesinin yaptığı tesislerin de hizmete girmesi ile bambaşka bir görüntü ortaya çıktı. Bölge, Başkent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüştü. 


ALTINDAĞ'IN her mahallesine hizmet götüren, fiziki yapıyı olduğu kadar sosyal ve kültürel Jt yapıyı da değiştirmek için büyük projeleri hayata geçiren Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana Ankara'nın Teksas'ı olarak bilinen Çinçin Mahallesi'nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi. 


Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesinin yaptığı tesislerin de hizmete girmesi ile bambaşka bir görüntü ortaya çıktı. Çinçin, Başkent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüştü. 


Çinçin'de 2005 yılı tam anlamıyla bir "kırılma noktası" oldu. Altındağ Belediyesi tarafından 2005 yılında başlayan "Kentsel Dönüşüm Projeleri"nin ilk rotası olan Çinçinde, hem fiziki hem de sosyal alanda çok büyük bir değişim yaşandı....