16 / 05 / 2024

Ciner Grubu sahibi kim

Ciner Grubu sahibi kim

Ciner Grubu, dünyanın en büyük soda külü üreticisi OCI Wyoming’in yüzde 51’ine sahip olan OCI Resources LP şirketinin yüzde 75 hissesini satın aldı. Böylece hem Ciner Grubu hem Türkiye, soda külü üretiminde dünya lideri oldu.

Bu meslek sadece iki senede konut sahibi yapıyor!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş yaptığı açıklamada bulunduğu bölgede 25 satış yapan danışmanın ev alabildiğini söyledi. Gökhan Taş, 2 senede bir daire sahibi yapan ender mesleğin kurumsal emlak danışmanlığı olduğunu söyledi.

Asgari ücretliye 415 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kura çekilişlerini tamamlayan TOKİ bir yandan da açık satış ilanları ile ev sahibi olmak isteyen kişilere cazip imkanlar sunuyor. İşte TOKİ'den asgari ücretli, dar gelirli, alt gelir grubu ailelere ev sahibi olma şartları ve detayları...

TOKİ'den asgari ücretli ve dar gelirli ailelere ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ dar gelirli, emekli ve asgari ücretle çalışan vatandaşlar için konut müjdelerini sıralıyor. İşte TOKİ'den asgari ücretli, dar gelirli, alt gelir grubu ailelere ev sahibi olma şartları ve detayları...

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olma müjdesi!

2020 yılı TOKİ alt gelir grubu ucuz konut satış listesi yayınlandı. TOKİ, 5 bin lira peşinat ve 305 liradan başlayan taksitlerle alt gelir grubunu ev sahibi yapacak. 

Ciner Grubu Galler’de fabrika kuracak!

Birçok alanda faaliyet gösteren Ciner Grubu, Türkiye’nin alanında önemli şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ciner Grubu'nun Galler’de fabrika kurması planlanıyor.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları neler? 

TOKİ dar gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ dar gelirliler için ucuz konut ilanlarını yayımladı. Peki TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları neler?  

TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

TOKİ'den dar gelirlilere asgari ücretle çalışanlara emeklilere, dar gelirlilere büyük müjde geldi. TOKİ alt gelir grubu konut projelerinde sadece 13 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

Alt gelir grubunun tamamı ev sahibi olacak!

(TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de inşa edilecek konutların kura çekimi töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Alt gelir grubu vatandaşlarımızın tamamı ev sahibi olacak'' dedi.

Barcelo İstanbul kapılarını açtı!

Beş yıldızlı olarak hizmet  verecek olan Barcelo İstanbul, 1 Aralık 2018 tarihinde kapılarını açtı. Barcelo İstanbul Hotel'in binası Ciner Grubu'na yani Park Holding'e ait…

Ev sahibi olmak isteyenler için ipuçları!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenler için ipuçları verdi. Kalı, konut sektöründe yatırım yapmak isteyenlerin kurumsal firmaları tercih etmesi gerektiğini belirtti.

Anadolu Grubu, Uyum marketleri satın alıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Migros’un sahibi Anadolu Grubu, Kipa’dan sonra Uyum Marketleri de alacağını söyledi.

TOKİ Alt Gelir Grubu'ndan konut alanlar kiraya verebilir mi?

Ülke çapında milyonlarca kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, alt gelir grubu için projeler üretmeye devam ediyor. Peki, TOKİ Alt Gelir Grubu'ndan konut alanlar kiraya verebilir mi?

Ciner Grubu sahibi kim Haberi

Ciner Grubu sahibi kim

Ciner Grubu, dünyanın en büyük soda külü üreticisini satın aldı. Ciner Grubu şirketi Park Holding, Koreli OCI Company’nin Kuzey Amerika’daki iştiraki olan OCI Resources LP şirketinin yüzde 75 hissesinin sahibi oldu. Soda külü üretiminde dünyanın en büyükleri arasında yer alan ve en büyük rakiplerinden birini de bünyesine katan Ciner Grubu, bu satın almayla dünyanın en büyüğü oldu. Grubun dünya soda külü üretiminde yüzde 9 ile en büyük paya sahip olmasını sağlayacak bu satın alma, bir endüstriyel üründe Ciner’i de Türkiye’yi de dünya lideri yapacak. 



OCI’dan yapılan açıklamada Park Holding’e şirketin yüzde 73 oranında sınırlı ortaklık hissesi ve yüzde 2 oranında da genel ortak hissesinin devredildiği ifade edildi. Açıklamada söz konusu hisse satışının OCI Resources LP’deki halka açık hisseleri içermediği...