15 / 05 / 2024

çinin asansör sektörüne ilgisi

çinin asansör sektörüne ilgisi

Çin'den 2013 yılında yapılan asansör ihracatı 50 milyon dolara ulaştı. Bu hızlı büyümeyi gören ve önümüzdeki yıllarda Türkiye'deki projelerden pay almayı planlayan Çin Türkiye'deki asansör fuarlarına çok sayıda firmayla katılıyor.

Ulusal marka yaratma sırası asansör sektöründe!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, bugünkü yazısında asansör sektörüne dikkat çekti. Özdemir, asansörlerin yatay erişim trendinde hızla büyüdüğünü belirtti.

Ankara ekonomisinin yüzde 65'i inşaat sektörüne bağlı!

İÇ Mimar Murat Altuntaş, Başkent, ekonomisinin yüzde 65'inin inşaat sektörüne dayalı olduğunu dile getirdi. Altuntaş, sadece yerli yatırımcı konut sektöründe bir artış olamayacağının altını çizdi.

Ali Babacan: Kimse inşaat sektörüne engel olmasın!

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, gayrimenkul yatırımcısının işinin kolaylaştırılması gerektiğini belirterek "Kimse inşaat sektörüne engel olmasın" dedi..

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

Türk inşaat sektörüne yabancı yatırımcının ilgisi artıyor!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, yabancı yatırıcının Türk inşaat sektörüne olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi.

Yörsan, 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi!

Süt ürünleri firması Yörsan, Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi. Yörsan'ın kurucu ortağı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, açıkladı.

Ispartalı Merko konut sektörüne giriyor!

MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Çayboyu’na Cuma günü açtıkları yeni şubenin ardından her yıl bir mahalleye şube açacaklarını bildirdi. Firma konut sektörüne giriyor..

Doların yükselmesi gayrimenkul sektörüne yarayacak!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, doların yükselmesinin gayrimenkul sektörüne olumlu yansıdığını belirtti..

Yörsan'ın kurucu ortağı Yörük ailesi inşaat sektörüne girdi!

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Konut sektörünün hareketliliği mobilya sektörüne de yansıdı!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı mobilya sektörünü değerlendirdi…Konut sektörünün hareketli dönemi, ihtiyaç gereği mobilya sektörüne de değdi.

Asansör sektörü kentsel dönüşümle büyüyor!

İnşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve ilçelerde örnek yerleşim birimleri oluşturma projelerine paralel olarak önemli bir aşama kaydeden asansör sektörü, gözünü büyümeye dikti.

Seren Serengil ve annesi inşaat sektörüne giriyor!

SEREN Serengil, annesi Nevin Serengil ile birlikte , inşaat sektörüne giriyor. Anne kız, Çatalca bölgesinde sahip oldukları arazi üzerinde villalardan oluşan bir site yapmanın hazırlığında..

Alanya'da esnaf ve inşaat sektörüne son uyarı yapıldı!

Alanya'da esnaf ve inşaat sektörüne turizm sezonu öncesi son uyarılar yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Murat Yücel, huzur ve düzeni tesis edeceklerini söyledi.

çinin asansör sektörüne ilgisi Haberi

çinin asansör sektörüne ilgisi

Türkiye'de inşaat sektörünün hızlı büyümesinin yanı sıra TOKİ'nin başlattığı projeler ve kentsel dönüşüm, inşaat malzemeleri sektöründe pazarı hızlı büyütüyor. 


Projelerde binaların çok katlı olması, en fazla asansör sektörünü hareketlendirdi. Türkiye'de yaklaşık 60 yıldan bu yana üretim yapan asansör sektörü, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, ihracatını da her geçen gün artırdı. 2009 yılında 73 milyon dolar olan ihracat, 2010 yılında 85.6 milyon dolara yükseldi. Sektörün ihracatı 2013'te ise 400 milyon dolar gibi bir rakama ulaştı. İhracatta Rusya, İran, İrak, Suudi Arabistan, Gürcistan, Libya gibi ülkeler önde yer alırken. Türkiye'nin asansör ithalatı yaptığı ülkeler arasında Çin birinci sırada. 


Çin'den 2013 yılında yapılan asansör ihracatı 50 milyon dolara ulaştı. Bu hızlı büyümeyi gören ve önümüzdeki yıllarda Türkiye'deki projelerden pay almayı planlayan Çin Türkiye'deki asansör...