02 / 05 / 2024

çinli yatırımcı samsun

çinli yatırımcı samsun

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çinli işadamları Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi ile dünyanın en büyük borsalarından Binance önemli bir açıklamada bulundu. Şirketler Çinli yatırımcıları kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Çinli yatırımcılar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışından çekiliyor!

İstanbul’daki üçüncü köprü projesinde ortak olmak için görüşmeleri sürdüren bir grup Çinli yatırımcı, konsorsiyumdan çekilmek istediğini dile getirdi.

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Kanal İstanbul, Çin medyasının ve yatırımcısının gündemi oldu!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Çince olarak paylaştığı “Kanal İstanbul” videosu, Çin medyasında geniş yer buldu. Dev proje Çinli yatırımcıların dikkatini çekti...

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

Samsun'da gayrimenkul yatırımcıları için yeni fırsat!

REMAX Work tarafından Samsun'da yeni bir kampanya başladı. Gayrimenkulde takas kampanyası ile Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Çinli yatırımcılar 50 milyondan fazla boş ev satın aldı!

Çin'de bulunan boş evlerin toplam konut stoku içindeki oranı yüzde 22 olarak gerçekleşti. Chengdu Southwestern Finans ve Ekonomi Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre, bu oran, yatırımcıların satın aldığı 50 milyondan fazla evin halen kullanılmadığını gösteriyor.

Çinli yatırımcılar Türkiye'ye yatırım yapacak!

İkinci Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi 26 Eylül’de gerçekleşecek. Toplantıda buluşacak Çinli ve Türk yatırımcılar işbirlikleri ile gündeme gelecek.

Zihni Şahin: Samsunlu yatırımcılara arsa üretiyoruz!

Bizim belediyeler olarak en önemli görevlerimizden birisi yatırımcının önünü açmak diye konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımcılar için arsa ürettiklerini söyledi.

çinli yatırımcı samsun Haberi

çinli yatırımcı samsun


Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çinli işadamları Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti


Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Yavuz Yılmaz ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel tarafından karşılanan Büyükelçi ve işadamlarına ilk olarak tarihi belediye binası ve Samsun'un ilk fotoğrafı gösterilerek bilgi verildi. Gösterilen fotoğraftan oldukça etkilenen Büyükelçi Yu Hongyang'ın fotoğrafa yorumu ise "Müthiş" oldu.

ÇİNLİ YATIRIMCILAR İÇİN TÜRKİYE VE SAMSUN BÜYÜK FIRSAT

Samsun'un çok güzel bir şehir olduğunu ve oldukça etkilendiklerini belirten Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çinli işadamları, “Çin’deki firmalar, Türkiye’deki yatırım olanaklarını araştırıyor ve yerinde görmek istiyor. Çinli yatırımcılar için Samsun'da ve Türkiye’de birçok fırsat söz konusu. Umuyoruz bu ziyaretin olumlu sonuçları, gelecekte iki ülke ticaretine yansır. Çin ve Samsun'daki dostluklarımızın ve ikili...