15 / 05 / 2024

Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü bakım onarım çalışmaları

Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü bakım onarım çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli ilçesi Alahıdır Mahallesi Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü yolunda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

1999-2000 sigortalıları hemen baksın! Geriye çekilecek! Eyt'de staj ve çıraklık için yeni tablo oluşturuldu!

EYT Yasası kapsamında 9 Eylül 1999 tarihinden önce sigortalı olanlar ve borçlanma yoluyla sigorta başlangıcı bu tarih öncesine çekilebilenler için emeklilik yolu göründü. Eyt'de staj ve çıraklık için yeni tablo oluşturuldu...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Türkiye’de konut ve kira krizi ürkütücü boyutlara ulaştı!

Türkiye’de konut ve kira krizi giderek büyümeye devam ediyor. 2020’de başlayan pandemi süreci ile beraber başlayan daha sonra kur artışının da etkisiyle yükselişi hızlanan konut kiralarındaki artış artık kontrolden çıktı.

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Peren Akça Tekin tarafından kuruldu.

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!..Bankalar düşük faizli kredi imkanlarını duyurdu.

Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü bakım onarım çalışmaları Haberi

Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü bakım onarım çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli ilçesi Alahıdır Mahallesi Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü yolunda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.


Vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir ulaşım sağlaması amacıyla harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Ahmetli ilçesi Alahıdır Mahallesi Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü yolunda bakım ve onarım çalışması başlattı. Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “ İl genelinde sorunlu olan, asfalt ve parke taşı döşenmesi gereken yolların bakımını belli bir plan dâhilinde gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Ahmetli ilçemizde de vatandaşlarımızın özellikle hafta sonları yoğun olarak kullandığı Çıplak Değirmen ve Çakıcı Köprüsü yolunda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. Ahmetlili vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye...