19 / 05 / 2024

ciro azaldı

ciro azaldı

TÜİK, 2'inci Çeyrek, 2015 'İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri'ni açıkladı. Buna göre; mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2015 yılı II. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,1 oranında azaldı.

AVM perakende ciro endeksi Nisan 2021'de yüzde 19,7 azaldı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research işbirliğinde ortaklıkla hazırlanan AVM Perakende Ciro Endeksi'nin Nisan 2021 verileri yayınlandı. Buna göre 2021 Nisan'a ilişkin AVM verileri ne oldu? İşte ayrıntılar...

AVM Ciro Endeksi Ocak ayında yüzde 13,7 azaldı!

AVM perakende ciro endeksi, 2021 Ocak ayında bir önceki aya göre, enflasyondan arındırılmadan hesaplandığında yüzde 13,7 azalarak 214 puana geriledi. 

İnşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 3,6 azaldı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi, Aralık ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 3,5 azaldı.

İnşaat ciro endeksi yüzde 5,8 azaldı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi, Ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 23,5 arttı.

İnşaat ciro endeksi Mayıs'ta yüzde 11 azaldı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,1 azaldı.

Toplam ciro endeksi azaldı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20,9 düştü.

İnşaat ciro endeksi Mart'ta yüzde 21,4 azaldı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Mart ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 5,2 arttı.

İnşaatta ciro düştü!

TÜİK tarafından açıklanan , İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri verilerine göre inşaat ciro endeksi, geçen yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,4 azaldı.

İnşaat sektöründe ciro endeksi yüzde 1,2 azaldı!

TÜİK, 2017 yılı ilk çeyrek ‘İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri’ verisini açıkladı. İnşaat ciro endeksi, 2017 yılı 1. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,2 oranında azaldı.

İnşaatta ciro arttı, üretim azaldı!

TÜİK, 2016'nın 4. çeyreğine ilişkin "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" verilerini açıkladı. İnşaat ciro endeksi, 2016'nın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 6,9 artarken, üretim endeksi yüzde 1,4 azaldı.

İnşaat sektöründe ciro yüzde 6,9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2016 yılı III. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 6,9 oranında azaldı.

İnşaatta ciro endeksi azaldı, üretim endeksi arttı!

TÜİK 2016 yılının ilk çeyreğine ilişkin, "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" verilerini açıkladı. Verilere göre inşaat ciro endeksi yüzde 1 azalırken, inşaat üretim endeksi ise yüzde 2,1 arttı.

İnşaat sektöründe ciro yüzde 3,1 azalırken, üretim yüzde 1,5 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2. Çeyrek (Nisan-Haziran), 2015 'İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri'ni açıkladı. Buna göre inşaat sektöründe ciro yüzde 3,1 azaldı, üretim ise yüzde 1,5 arttı.

ciro azaldı Haberi

ciro azaldı

Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,6 oranında azaldı.

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi, 2015 yılı II. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 oranında arttı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,8 oranında...