07 / 05 / 2024

çırpıcı çayırı parkına cami yapılacakmı

çırpıcı çayırı parkına cami yapılacakmı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Zeytinburnu' ndaki Çırpıcı Çayırı Parkı çevresinde bulunan büyükşehir belediye arazisinde 2015 yılında büyük bir cami inşaatı başlanacağını ifade etti...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Deprem bölgesinde inşa edilecek Çay Sokağı Konutları'na çay üreticilerinden destek!

Doğu Karadeniz'de çay yetiştiren üreticiler asrın felaketi olarak nitelendirilen  depremlerinden etkilenen illerde kalıcı konut inşa edilmesi amacıyla "Filizlenen çaylar yuva olsun" sloganı ile başlatılan "Çay Sokağı" kampanyasına  katkı sağlıyor.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Kömür fiyatlarına yüzde 60 indirim yaptı! "Yine de kar ediyoruz!"

Rusya Başbakan Birinci Yardımcısı Andrey Belousov, Rus kömür üreticilerinin yüzde 50 ila 60 arasında indirimle ihracat yapmak zorunda kaldıklarını, fakat yine de kar elde ettiklerini açıkladı. Avrupa Birliği, ağustos ayında Rus kömür ithalatına yaptırım uygulamaya başlamıştı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Beykoz Çayırı'nın millet bahçesi yapılmasına veto!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı'nın, oyçokluğu ile Millet Bahçesi olmasına karar verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı veto etti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konut yapılması için imar planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konutların yapılması, Çavuşlu’daki eski taşocağının ise millet bahçesine dönüştürülmesi amacıyla yeni imar planı hazırladı.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

çırpıcı çayırı parkına cami yapılacakmı Haberi

çırpıcı çayırı parkına cami yapılacakmı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çırpıcı Çayırı Parkı çevresinde bulunan büyükşehir belediye arazisinde 2015 yılında büyük bir cami inşaatı başlayacağını söyledi. Topbaş,” Burada hem Merter’in, hem Güngören’in, hem Zeytinburnu’nun önemli ihtiyacını karşılayacak büyük bir cami düşünüyoruz.” dedi. 


Kadir Topbaş, Zeytinburnu Dutluk Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından çalışmaları devam eden Çırpıcı Çayırı Parkı’nı ziyaret etti. Çırpıcı Çayırı Parkı hakkında bilgi veren Topbaş, parkın 500 bin metrekarelik bir alanda yapıldığını söyledi. Topbaş, “Bunun 150 bin metrekarelik kısmı daha çok sportif aktivitelerin olduğu yer. Değişik sporların yapılabileceği bir alan. Bize ait olan 250 bin dönümlük kamulaştırdığımız alanda daha çok yeşillik ve insanlarımızın rahat dolaşabileceği bir alan haline gelecek.” ifadelerini kullandı.


Çırpıcı Çayırı Parkı çevresinde bulunan büyükşehir belediye arazisi 2015 yılında kontratı bittiğini söyleyen...