28 / 04 / 2024

City İn Çanakkale

City İn Çanakkale

Atatürk Havalimanı'ndan Boğaziçi Köprüsü'ne kadar D-100 karayolu üzerindeki binaların cephe görüntüleri güzelleştirilecek

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 7 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmatullah Nazar tarafından kuruldu.

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Alsaleh ve Moutaz Alabbouch ortaklığında kuruldu. 

Disa City İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disa City İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Kurt tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Solid City İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solid City İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kurthan Gönül tarafından 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Faruk Uğur, Mesut Yılmaz, Abdulkerim Yazıcı, Murtaza Güleç ve Nuh Genç imzasıyla kuruldu.

Kartal City İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal City İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 6 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genç City İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç City İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Peksoy ve Ömer Peksoy tarafından 150 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Küçükçekmece'de kuruldu.

Happy City İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy City İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Gür ve Ömer Gür ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Smart City İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart City İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 17 Mart 2015'te Zıad Abunada Müdürlüğü'nde kuruldu.

City İn Çanakkale Haberi

 City İn Çanakkale

İstanbul'da havalimanı ve Boğaz Köprüsü güzegahındaki binaların çirkin görünümünün önüne geçmek, estetik ve mimari bütünlük sağlamak amacıyla kentsel tasarım uygulaması yaptırılacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan D-100 Karayolu Güzergahı Boğaziçi Köprüsü Havaalanı Kavşağı Arası Cephe Rehabilitasyonu İşi ihalesi kapsamında, yaklaşık 2x25 km'lik bir pilot alanda 1305 adet binanın karayoluna bakan cepheleri rehabilite edilecek.

REKLAM PANOLARINA DÜZEN
Projeye konu binaların D-100 Karayoluna bakan cephelerine ait özellik ve karakteristikleri incelenerek, yeni malzeme ve yapım yöntemleri araştırılarak, cephe rehabilitasyon tasarım çalışmaları yapılacak. Mevcut silueti olumsuz etkileyen binalar tespit edilecek, bu binalara ilişkin öneriler oluşturulacak. Binaların cephelerinin mevcut ışıklı, ışıksız reklam ve tanıtım panolarının şekil, ebat ve malzemelerine ilişkin tespitler yapılacak. Yeni yapılacak tanıtım panolarının şekil ve...