18 / 05 / 2024

Cıty Of Angels Gayrimenkul adres 

Cıty Of Angels Gayrimenkul adres 

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Melih Altınışık tarafından kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Şoför olmak isteyenler! Sürücü belgeniz varsa İŞKUR kapsamında alım yapılacak! İşte aranan şartlar!

Yeni bir duyuru yapıldı. Sürücü belgesi olan herkesin için iş imkanı oluşturuldu.. Talep edilen şartları sağlayan herkes alımından yararlanabilecek..

Bank of America'dan seçim analizi: Faizler yüzde 50'ye ulaşacak, dolar yükselecek, TL değer kaybedecek! 

Bank of America (BofA) tarafından, sayılı günler kalan Türkiye'deki seçimlerle ilgili bir analiz yapıldı. Analizde faizler ve TL ile ilgili çarpıcı beklentilere yer verildi. İşte o analizle ilgili tüm detaylar...

Otobüs şoförü olmak isteyen gençlere müjde! Ehliyet yaş sınırı indirildi!

Büyük otobüs şoförü olmak isteyip de, yaşı tutmayanlara müjdeli haber geldi. Türkiye genelinde gençlerin iş hayatına katılımının sağlanması ve şoför açığının kapatılması amacıyla büyük otobüs kullanacak sürücülerde ehliyet yaş sınırının indirildiği duyuruldu.

Bank of America'dan 2023 işsizlik şoku öncesinde hisseleri satın tavsiyesi!

Bank of America stratejistleri hisse senedi yatırımcıları işgücü piyasasında görülen soğuma ve Fed politikalarında daha yumuşak bir duruş yaşanacağı beklentileriyle ortaya çıkan iyimserliğin haddinden fazla olabileceğini söyledi.

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 465 şoför alacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı bu sabah bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kadrolarda alım yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre; sürücü ehliyeti olan 465 şoför alınacak. İşte başvuru şartları...

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Melih Altınışık tarafından kuruldu.

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umer Hayat Khan tarafından kuruldu.

Cıty Of Angels Gayrimenkul adres  Haberi

Cıty Of Angels Gayrimenkul adres 

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Melih Altınışık tarafından kuruldu.

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Toplu konut üretiminde ülke koşullarına uyarlanabilen çağdaş teknolojilerin gelişmesini sağlayacak şekilde endüstriyel inşaat yöntemlerine öncelik verilmesini gerçekleştirmek, 2.Şehir planlarının bu amaca uygun şekilde düzenlenerek açılacak yeni yerleşme ajanlarında uydu kentler oluşturarak kendi kendine yeterli her türlü bina, ticaret merkezleri, turistik kompleksler vb. yapılanmayı içeren çağdaş şehirleşme düzenini sağlamak, bunların projelendirme aşamasından uygulamanın sonuna dek, yatırımın her döneminde bina inşaat sektörüne gerekli düzeni, disiplini ve bilinçli bir teknik denetimi getirerek düzeni eksiksiz uygulayacak bir organizasyon oluşturmak 3.Yatırım projeleri konusu olan toplu konut siteleri, uydu kentler, iş ve...