27 / 04 / 2024

Bank of America'dan seçim analizi: Faizler yüzde 50'ye ulaşacak, dolar yükselecek, TL değer kaybedecek! 

Bank of America'dan seçim analizi: Faizler yüzde 50'ye ulaşacak, dolar yükselecek, TL değer kaybedecek! 

Bank of America (BofA) tarafından, sayılı günler kalan Türkiye'deki seçimlerle ilgili bir analiz yapıldı. Analizde faizler ve TL ile ilgili çarpıcı beklentilere yer verildi. İşte o analizle ilgili tüm detaylar...




Yabancı bankaların seçime doğru son analizleri müşterilere peş peşe ulaşıyor. Bank of America (BofA) tarafından, sayılı günler kalan Türkiye'deki seçimlerle ilgili bir analiz yapıldı. 

Bank of America Saha notları: Hiçbir taraf için net bir zafer, ekonomi için kolay çare yok" başlıklı notuyla seçimle ilgili değerlendirmesinde, senaryolara yer verdi. Yapılan analizde, mali taraftaki düzenlemelerin yatırımcıları endişelendirdiğine dikkat çekildi. 

Bank of America dan seçim analizi: Faizler yüzde 50 ye ulaşacak, dolar yükselecek, TL değer kaybedecek! 

Bank of America'dan seçim analizi: Faizler yüzde 50'ye ulaşacak, TL yüzde 20-25 değer kaybedecek! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön