29 / 04 / 2024

Cityscape Turkey satış

Cityscape Turkey satış

Cityscape Turkey’e Türk inşaat firmaları yaptıkları sıcak satışla damgasını vurdu. 3 günde 1 milyarlık satış yapan sektör temsilcileri, “Yapılan satışlar yabancıların ülkemize olan güveninin en büyük göstergesi” dedi.

Konut ihtiyacı satışa dönmüyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konutta ihtiyacın yüksek olmasına rağmen satışların artmaması ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in "Konut İhtiyacı Satışa Dönmüyor!" başıklı o yazısı... 

Yabancıda her 3 konut satışından birisi Ruslara yapıldı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, Türkiye genelinde konut satışları düşerken Ekim ayında yabancıya gerçekleşen konut satışların arttığını her üç satıştan bir tanesinin Rusya vatandaşlarına gerçekleştiğini yazdı...

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

İstanbul’da satılan her 2 yeni konuttan birini yabancılar aldı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul genelinde markalı yeni konut projelerinde satılan her 2 konuttan birisini yabancıların aldığını söyledi.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışı CuEngine ile 100 milyon doları aştı!

Farklı ülkelerdeki tecrübeleriyle gayrimenkul alanında her dilde 360 derece satış desteği sağlayarak yabancıya satışa hız kazandıran CuEngine Turkey, 100 milyon dolar satış cirosunu aştı. 

CuEngine Turkey en çok satışı Çin'e yaptı!

Merkezi İngiltere’de olan ve ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmet vermeye başlayan CuEngine Turkey, faaliyete geçtiği 9 aylık sürede 14 ülkeye satış yaparken en çok satışı Çin’e yaptı. 

Cer Loft satışta! Yeni proje!

Dubai Cityscape Awards'tan ''Az Katlı Konut Prpjesi'' ödülüne sahip olan Cer İstanbul projesinin ''Loft'' bölümünün çok yakında satışa sunulması bekleniyor. Proje Yedikule Hisarı'nın yanı başında konumlanıyor.

İstanbul Tower 205’i satın alan ICBC'den güven mesajı!

İstanbul’un en yüksek binaları arasında yer alan ‘İstanbul Tower 205’i geçtiğimiz hafta satın alan Çinli İCBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş, Türkiye’ye güven mesajı verdi.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Turkey Expo Qatar 2019’un tarihi belli oldu!

Türkiye ve Katar arasında yeni ticaret köprüleri kuran Expo Turkey by Qatar üçüncü yılında yine rekor satış ve ihracat anlaşmalarına sahne olmak için hazırlıklara başladı. 

Expo Turkey by Qatar'da 150 milyonluk gayrimenkul satıldı!

17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar fuarında 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışı yapıldı. 

Cityscape Turkey satış Haberi

Cityscape Turkey satış

Dünyanın en prestijli gayrimenkul organizasyonlarından Cityscape'in Türkiye'deki ilk fuarı rekor satışa imza attı. Türk firmaları üç günlük fuar süresince toplam 1 milyar liralık satış yaptı. Fuarın ilk günü Al-Maslak Grubu'na Metropol İstanbul anakuleden yaklaşık 3 bin metrekarelik 2 kat satan Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi, bir Türk yatırımcısıyla 200 milyon liralık ofis bloku için de görüşmelerini sürdürüyor. 17 bin yabancı yatırımcı portföyünü fuara davet ettiğini belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "İlk günden 100 milyon dolar satış hedefi koymuştuk, bunu gerçekleştirdik. Fuar yabancıların Türkiye'ye güvenini tazelemesi açısından faydalı oldu. Fuar her yıl tekrarlanmalı" dedi.


GÖNLÜMÜZÜ ORTAYA KOYDUK


Fuarda 300 yatırımcı ile görüşen Sur Yapı ise 30 milyon liralık rezervasyon yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yaşanan olaylara rağmen yoğun...