03 / 07 / 2024

Civar Gayrimenkul adres

Civar Gayrimenkul adres

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelkhalek Hawass ve Yaser Husseın Mohammad Qawasmeh ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor!  Ankara’da konut satışları yüzde 20 geriledi!

Geçen yılın ayını ayında Başkent’te 11 bin 196 konut satılmıştı. TÜİK konut satış verilerine göre Ankara’da geçen yıla göre konut satışları yüzde 20 civarında düşüş gerçekleşti. Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Mardin Artuklu'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mardin İcra Dairesi, Mardin ili, Artuklu ilçesi, Tilkitepe Mahallesi, Köy civarı mevkii, 101 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 776 bin 483 TL'ye satıyor...

Civar Grup Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Civar Grup Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile E.A.M.A. Khalek Hawass ve W.M. Alı Mostafa ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Şevki: Gayrimenkulde asıl sorun fiyatta!

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelkhalek Hawass ve Yaser Husseın Mohammad Qawasmeh ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul fonları daha da büyüyecek!

Albaraka Gayrimenkul Portföy Genel Müdür Yardımcısı Sungurlu: "Gayrimenkul fonlarının büyüklüğü 800 milyon dolar civarında ve bunun yarısını da bankamız bünyesinde faaliyet gösteren Albaraka Portföy yönetiyor" dedi.

Kepez’de ortalama emlak fiyatları bin 600 TL civarında!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, yazlık emlakta yaşanan gelişmeleri bölge bölge Karar’a değerlendirdi. Erilkun Kepez’de, özellikle Varsak bölgesinde bin 600 TL civarında olan ortalama metrekare satış fiyatı olduğunu ifade etti.

RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık sözleşmesini yeniledi!

30 civarında Profesyonel Gayrimenkul Danışmanıyla hizmet veren RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık, 7 yıl boyunca RE/MAX'le olan sözleşmesini 2 yıl erken yeniledi.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Civar Gayrimenkul adres Haberi

Civar Gayrimenkul adres

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelkhalek Hawass ve Yaser Husseın Mohammad Qawasmeh ortaklığında kuruldu. 


Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir M.Prof.Dr.Necmettin Erbakan Cad.Ebik İşm.No.9/9...