26 / 05 / 2024

civil ırmağı ikinci etap

civil ırmağı ikinci etap

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesinden geçen Civil Irmağı çevresinde başlattığı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi tamamlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Türkiye kripto para kullanımında ikinci sırada!

Küresel araştırma şirketi Morning Consult tarafından hazırlanan araştırma raporunda Türkiye'nin kripto para kullanımında ikinci sırada yer aldığı belirtildi.

Mercedes-Benz, Çin'de ikinci Ar-Ge merkezini açtı!

Dünyada en çok rağbet gören otomobil markası olan Mercedes-Benz, Çin'in Şangay şehrinde ikinci Araştırma ve Geliştirme merkezini açtı. Detaylar haberimizde...

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

Konut kredisi çekenler dikkat! Düşük faizli kredide yapılandırma olacak mı?

Kamu bankaları tarafından başlatılan kredi destek paketleriyle vatandaşlar düşük faizli sıfır veya ikinci el konut kredisi çekebiliyor. Fakat halihazırda kredi ödeyen vatandaşlar kredi yapılandırma olup olmayacağını merak ediyor. 

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

İkinci 100 günde ulaştırma ve altyapı atağı!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca 35 projenin gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Adana metrosunun ikinci etabı istimlak engeline takıldı!

Adana’nın kanayan yarası metronun ikinci etap projesi, bu sefer de istimlak engeli ile karşı karşıya kaldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adana Metrosu’nun ikinci etabını Ulaştırma Bakanlığı eliyle yapılacağı vaadine sevinen Adanalılar, artarak devam eden ulaşım sıkıntısına çözüm bekliyor. 

İstanbul İmar Yönetmeliği ikinci kez değişti!

İmar Yönetmeliği'nde ikinci kez yapılan düzenleme ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, parsel ayırma, birleştirme ve parsel sınırı düzenlemesi ile ilgili kısıtlamalardan muaf tutuldu...

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nden sonra İstanbul'a ikinci kule geliyor!

Çamlıca TV Radyo Kulesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'da ikinci bir kule daha yapılacağını açıkladı...

Sivas’a ikinci havalimanı pisti müjdesi!

Ulaştırma Bakanı Arslan, Sivas’a ikinci havalimanı pisti yapılacağını müjdeledi. Bakan Arslan, ‘’Sivas’ta 2002’de havayolu ile bin kişi uçuyorken, bu sene 561 bin kişi oldu. Havalimanını kapatıp yenilemek yerine Sivas’ın ikinci pistini yapacağız’’ dedi.

Kayseri YHT'nin yapım ihalesi yılın ikinci yarısında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "1/5000'lik haritalara işlenmesi dahil, sondaj çalışmaları dahil şu an devam ediyor. İnşallah temmuz ayına kadar biz bu projeleri ve sondaj çalışmalarını bitireceğiz. Bu yılın ikinci yarısında da yapım ihalesine çıkacağız" dedi.

civil ırmağı ikinci etap Haberi

civil ırmağı ikinci etap


Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesinden geçen Civil Irmağı çevresinde başlattığı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi tamamlandı.

Ordu’yu herkesin yaşamak veya görmek isteyeceği bir büyükşehir yapmaya çalıştıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, tamamlanan ikinci etap çalışmalarıyla birlikte Civil Irmağı boyunca yeni bir yaşam alanı oluşturduklarını söyledi.

CİVİL IRMAĞI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçen yıl birinci etap çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Civil Irmağı’nda ikinci etap çevre düzenleme çalışmaları da sona erdi. TESK Otel yanından başlayıp Sivil Savunma köprüsüne kadar devam eden ikinci etap çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Civil Irmağı çevresi farklı bir görünüme kavuştu.

Yaklaşık 1 milyon 600 bin liraya mal olan proje kapsamında 1,5 km’lik yürüyüş parkuru, bisiklet yolları, 10.000 m²lik park alanı, çocuk oyun alanı ve fitness alanı yapıldı. Güzergâh boyunca...