29 / 04 / 2024

clayton holdings

clayton holdings

ABD'nin lider subprime mortgage analisti Clayton Holdings, elindeki bütün veri ve raporları dokunulmazlık karşılığında savcılara verme kararı aldı.

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Merkez Bankası'nın faiz hamlesi sonrası Avustralya'da 4 büyük banka konut kredisi faizlerini yükseltti

Commonwealth Bank of Australia National Australia Bank, ANZ Group Holdings ve Westpac Banking Corp gibi Avustralya'nın önde gelen bankaları, konut kredisi oranlarını 25 baz puan artırdı.

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance Holdings , 2021'de piyasadan çekildikten sonra Güney Kore'ye dönmeyi planlıyor . Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu, Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı .

Rolls-Royce'un başına Türk CEO geçiyor

Rolls-Royce, Tufan Erginbilgiç'in Rolls-Royce Holdings Plc'nin CEO'su olarak atandığını duyurdu. Şirketten kamuya yapılan açıklamada, Tufan Erginbilgiç'in 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle yeni görevine başlayacağı dile getirildi.

Binance Endonezya’da kripto platformu kuracak!

Binance Holdings bir kripto para işlem platformu kurmak amacıyla Endonezya’nın en zengin ailesi Hartonolar ve devlete ait bir Telekom operatörü ile görüşmeler sürdürüyor.

Kaisa Group Holdings'ten tedbir açıklaması!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings yaptığı açıklamada likidite sorunlarını çözmek amacıyla bazı tedbirler almakta olduğunu bildirdi.

Çinli emlak devi Kaisa ve birimlerinin borsa işlemleri durdu!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa’nın yönetim kolu Kaisa Prosperity Holdings Ltd., sağlık birimi Kaisa Health Group Holdings Ltd. ve inşaat ekipman sağlayıcısı Kaisa Capital Investment Holdings Ltd.’nin borsa işlemlerinin durdurulduğu açıklandı.

Çinli emlak şirketi Kaisa, bir ürünün ödemesini yapamadı!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings Ltd., kendi garantisi altında bulunan bir varlık yönetim ürününün ödemesini kaçırdığını duyurdu. 

Çinli emlak şirketi Fantasia Holdings tahvil borcunu ödeyemedi!

Çin'in emlak şirketlerindeki nakit krizi yayılıyor. Haftalardır problemlerle karşılaşan Evergrande'nin ardından Fantasia Holdings de tahvil borcununun ödemesini yapamadı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın iş yerlerinde kira tartışması!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 20 yıl süre ile işletme hakkını elinde tutan Malezyalı, Malaysia Airports Holdings Berhad pandemi nedeniyle zor günler yaşayan, havalimanı içinde hizmet sunan 50'ye yakın iş yerine kiralarını ödemedikleri için ihtarname gönderdi.

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

clayton holdings Haberi

clayton holdings


ABD'de mortgage krizi yeni bir boyut kazandı. ABD'nin önde gelen subprime mortgage anlaşmalarının analizini yapan Clayton Holdings'in 2005 yılında bir krizin olabileceğine dair yatırım bankalarını ve finans kuruluşlarını uyardığı ortaya çıktı. Uluslararası piyasalarda dalgalanmaya neden olan küresel resesyon korkusunun tetikleyicisi olan ABD'deki mortgage krizine açılan soruşturma kritik sürece girdi. Subprime mortgage anlaşmaları ve yatırımlarının kalitesi hakkında finans kuruluşlarına raporlar hazırlama alanında ülkenin önde gelen analiz şirketi Clayton Holdings soruşturmayı sürdüren New York Eyaleti Savcılığı ile anlaştı. Şirket, aldığı dokunulmazlık karşlığında elindekü bütün raporları yetkililere teslim edecek. Soruşturma Wall Street'teki 26 büyük finans şirketini ilgilendiriyor.


GOLDMAN VE CİTİ DE DAVALIK


Clayton Holdings'in soruştumayı yürüten savcılara ilk verdiği bilgi, "Biz...