18 / 05 / 2024

CLK Akdeniz borç taksitlendirme

CLK Akdeniz borç taksitlendirme

Antalya, Burdur ve Isparta'nın elektrik dağıtımını sağlayan şirket, ödeme düzenlemesi yaptığı gerekçesiyle vatandaşa 2-3 aylık faturayı tek seferde yansıtmıştı. Vatandaşlar gelen meblağların yüksek olduğu ileri sürerek tepki göstermişti.

Akdeniz İnşaat ihraç belgesini yayınladı!

Akdeniz İnşaat ve Eğitim 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınladı.

CLK Akdeniz Elektrik'ten indirimli elektrik fırsatı!

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

Antalya Demre'de elektrik kabloları yer altına alınıyor!

Antalya’nın Demre ilçesinde CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş. tarafından, tehlike ve kesinti yaşanmasına neden olan elektrik hatları yer altına alınmaya başladı.

Yeşilova'yı su bastı!

Yeşilova Mahallesi'nde trafo yenileme için gece yarısı bölgeye intikal eden CLK Akdeniz şirketi iddiaya göre ruhsatsız kazı yapıp yolun altından geçen su borusunu patlatınca sokakları su bastı ve 7 saat boyunca su kesintisi yaşandı.

CLK Akdeniz Elektrik'in Af Kampanyası'ndan otellerde faydalanacak!

CLK Akdeniz Elektrik'in 1 Mayıs'ta başlattığı "Af Kampanyası" ile ilgili Şili'ye bilgi veren Bakal, 30 Haziran'a kadar sürecek kampanya ile, 126 milyon TL'lik faizi üstlenmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

CLK Akdeniz Elektrik 150 bin borçlu abonenin gecikme faizini silecek!

CLK Akdeniz Elektrik Perakende AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerin ana paralarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceklerini bildirdi...

Akdeniz Elektrik, 126 milyon liralık faiz borcunu siliyor!

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Bakal: "Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerimizin ana paralarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceğiz"

Kat maliklerinin borçları nelerdir?

Kat Mülkiyeti Kanununa göre, apartman ve site gibi yapılarda ikamet eden kat maliklerinin "ana gayrimenkul"e karşı bazı borç ve sorumlulukları bulunuyor. Kat maliklerinin borçları nelerdir? İşte yanıtı...

Odeabank tüm borçlarınızı masrafsız transfer ediyor!

Odeabank, borç transferi kampanyasıyla tüm kredi ve kredi kartı borçlarını 0 TL masrafla transfer ediyor. Kampanya, borçlarını takip etmekte zorlananlara ve hepsini düşük taksitlerle rahat rahat ödemek isteyenlere kolaylık sağlıyor.

Akdeniz Kent Parkı’nın inşaatı 2 ay sonra tamamlanacak!

Antalya Akdeniz Kent Parkı’yla rahat nefes alacak, Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin en güzel parklarından biri olacak Akdeniz Kent Parkı’nı yaklaşık iki ay sonra vatandaşların hizmetine açacak.

Akdeniz Körfezi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre Akdeniz Körfezi'nde saat 13.34'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yerin 7,27 kilometre derinliğinde gerçekleşti...

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yangın çıktı!

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde çıkan yangında 10 dönüm ot ve çalılık alan zarar gördü. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 8 itfaiye aracı, 4 arasöz yangına müdahale ederek söndürdü...

Kat maliklerinin ve kat irtifakı sahiplerinin borçları!

Kat maliklerinin ve kat irtifakı sahiplerinin borçları konusu, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'nda detaylı olarak belirlenmiştir. Kanuna göre kat malikleri ve kat irtifakı sahipleri ana yapının tüm giderlerinden sorumlu tutuluyor...

CLK Akdeniz borç taksitlendirme Haberi

CLK Akdeniz borç taksitlendirme


Antalya, Burdur ve Isparta'nın elektrik dağıtımını sağlayan şirket, ödeme düzenlemesi yaptığı gerekçesiyle vatandaşa 2-3 aylık faturayı tek seferde yansıtmıştı. Yüksek meblağla karşı karşıya kalan ve önceki faturalarını kıyaslayan vatandaşlar, faturalarda bir yanlışlık olduğunu, gelen meblağların yüksek olduğu ileri sürerek tepki göstermişti. Gerek sosyal medya üzerinden gerekse sokaklarda eylem yapan tüketiciler protesto gösterilerinde bulunmuştu.


Tepkileri dikkate alan şirket, bugün yazılı açıklama yaparak yüksek meblağlı faturaların taksitlendirilebileceğini duyurdu. Buna göre ödeme güçlüğü yaşayan aboneler Müşteri Hizmet Merkezlerine (MÜHİM) müracaat ederek taksitlendirme talebinde bulunmaları halinde gerekli kolaylık sağlanacak. Kredi kartı ile taksitlendirme yapılabilecek. Kredi kartı olmayan müşterilere de taksitlendirme işlemi uygulanacak. Yetkililerin verdiği bilgiye göre; fatura ödemelerinde vade farkı alınmadan 3 taksit imkanı sunulacak. 


Faturalandırmada herhangi bir yanlışlık olmadığını belirten CLK Akdeniz, açıklamasında şu...