28 / 08 / 2024

clk inşaat isim değişikliği

clk inşaat isim değişikliği

Clk İnşaat ünvanını CLK İNŞAAT EMLAK GIDA TURİZM NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Olarak değiştirdi...

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

İnşaatın eski patronları hizmet koltuğunda!

31 Mart Yerel Seçimlerinde iş dünyası ve inşaat sektöründe görev yapan bir çok isim siyasete adım attı. Fatih’te TOKİ eski Başkanı Turan, Ümraniye’de ise Kiptaş eski Başkanı Yıldırım Belediye Başkanı olarak seçildi.

Türkiye'nin en zengin inşaatçıları!

Forbes dergisi tarafından Türkiye'nin en zengin isimleri açıklandı. Listede inşaat sektöründen birçok tanınan isim bulunuyor. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erman Ilıcak, listede en zengin kişi olarak yer aldı.

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

İnşaat sektöründe Erzincanlılar ikinci sırada!

Serdar İnan… İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı. Hani derler ya nev-i şahsına münhasır. Tam da öyle bir isim. Hiçbir zaman yumurtaları aynı sepete koymuyor. İstanbul’un her yerinde inşaat yapıyor.

CLK İnşaat Emlak GıdaTurizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Huzur Şubesi açıldı!

CLK İnşaat Emlak GıdaTurizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Huzur Şubesi, Ramazan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beykoz, Çiftlik Mahallesi'nde açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat ile sanayinin atbaşı gitmesi lazım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün isim vermeden inşaat sektöründen sanayiye dönülmesi gerektiğini savunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ı üstü kapalı eleştirdi. Erdoğan: "İnşaat ile sanayinin atbaşı gitmesi lazım" dedi

Vodafone Arena'nın inşaatını hızlandırmak için tribünlerin isim hakları satılacak!

Vodafone Arena' nın inşaatı için Spor Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto teşkilatından destek isteyen yönetim, tribünlerin isim haklarını da satma kararı aldı...

Erciyesspor'un adı değişti: Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor

Kayseri'nin bu sezon Süper Lig'deki tek takımı olan Erciyesspor, isim hakkını Kayserili bir inşaat firmasına vererek adını değiştirdi. Takımın yeni ismi, "Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor" oldu.

Vergi rekortmeni inşaatçılar!

ENKA’nın kurucusu Tara Ailesi’nden 4 ve Akkök Ailesi’nden 2 isim, Ali Ağaoğlu ve Sinpaş’ın patronu Avni Çelik, Türkiye’nin vergi rekortmenleri ilk 100 listesinde yer aldı… İşte vergi rekortmeni inşaatçılar, ödedikleri vergi miktarı ve listedeki sıraları..

Reklamdan kazandığı paraları kendi inşaat şirketine yatırıyor!

Adwatch şirketinin yaptığı, 'reklamların hatırlanma oranları' araştırmasında, Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra en çok hatırlanan ikinci isim olan Sertab Erener, reklamdan kazandığı birikimini Demir Demirkan'la birlikte kurdukları inşaat şirketine yatırıyor..

clk inşaat isim değişikliği Haberi

clk inşaat isim değişikliği


Clk İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


1998'den beri ''Gayrimenkul'de doğru adres''misyonumuzu artan şubelerimiz ve Ar-Ge faaliyetlerimizle genişletiyoruz ve bu değişimi yeni kurumsal kimliğimizle destekliyoruz.Bugünlere gelmemizde bize destek olan siz değerli iş ortaklarımıza bu desteğinizin sürmesi ümidiyle teşekkür...