27 / 04 / 2024

cnr 2013 Emlak Fuarı

cnr 2013 Emlak Fuarı

Sine Fuarcılık Genel Müdürü İsmail Özcan '2013 Emlak Fuarı'nda ev alana tapu verilecek' dedi...

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

Türkiye'ye 50 ülkeden yabancı yatırımcı geliyor!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl ‘Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı’ mottosuyla gerçekleştirilecek ve yabancı yatırımlarını artırmanın yolları aranacak.

CNR Emlak Fuarı kapılarını 23 Kasım'da açacak!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını açacak. Fuara ulusal ve uluslararası olmak üzere 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Türkiye, yabancı gayrimenkul yatırımcıları için cazibe merkezi!

Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar, Evkalade tarafından Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergilendiği CNR Expo Emlak Fuarı’nda ağırlandı. Yabancı yatırımcılar, ağırlıklı olarak rezidans ve ticari projelere ilgi gösterdi.

Bursa Atış Premium projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

CNR'de emlak rüzgarı!

Emlak sektöründe geliştirdiği projelerle adını duyuranların yanı sıra bazı önde gelen firmaların yer aldığı CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı, CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleşiyor.

Yabancılar Türkiye'ye yatırım yapmaya istekli!

CNR EXPO'da bugün kapılarını ziyarete açan "4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı" kapsamında "CNR İstanbul Emlak Zirvesi" düzenlendi.

Beyttürk Orman’da 140 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Bursa ve Yalova'da gerçekleştirdiği projelerle bölgenin en yüksek prim yapan konutlarını inşa eden Beyttürk İnşaat, Yeşilköy’de gerçekleştirilen CNR Expo Emlak Fuarı’na fırsat kampanyaları ve yeni projesi ile katıldı.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın sona erecek!

Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor. 3'üncüsü yapılan fuar, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firma ve yatırımcıyı bir araya getiriyor.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Emin Grup'tan CNR Emlak Fuarı'nda elektrikli oto çıkarması!

24 yıldır faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarı'nda konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü yeni elektrikli otomobili de ilk kez sergiledi.

cnr 2013 Emlak Fuarı Haberi

cnr 2013 Emlak Fuarı

2013 Emlak Fuarı'nda ev alana tapu verilecek. Sine Fuarcılık Genel Müdürü İsmail Özcan 2013 Emlak Fuarı hakkındaki  görüşlerini bildirdi. Özcan, '2013 Emlak Fuarı'nda ev alana tapu verilecek' dedi. Fuar, CNR EXPO2da...