02 / 05 / 2024

CNR mühürlendi mi

CNR mühürlendi mi

CNR Fuarcılık tarafından işletilen İDTM A.Ş.’ye ait Yeşilköy’deki fuar alanı, Bakırköy Belediyesi Zabıta ekiplerince yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle önce mühürlendi. Görüşmelerin ardından mühür söküldü.

CNR Emlak Fuarı 2014 son durum!

İnşaatlardaki denetimsizlik asansör kazasıyla yeniden gündeme gelirken, Emlak Fuarı açılış öncesi 2003’den kalma çevre vergisi borcu nedeni ile mühürlendi. Stand kurulumuna da zabıtalar engel oldu. İşte CNR Emlak Fuarı 2014 son durum...

CNR’daki mühür krizi çözüldü!

CNR Fuarcılık tarafından işletilen İDTM A.Ş.’ye ait Yeşilköy’deki fuar alanı, Bakırköy Belediyesi Zabıta ekiplerince yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle önce mühürlendi. Görüşmelerin ardından mühür söküldü.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Güngören'de boşaltılan 4 katlı bina mühürlendi!

İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de yer alan 4 katlı bina Cumartesi günü meydana gelen deprem sonrası mühürlendi.

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

CHP İstanbul binası mühürlendi!

CHP'nin Sarıyer Seyrantepe'de bulunan 7 katlı il binası kaçak tadilat yapıldığı gerekçesiyle denetimler sonrası mühürlendi.

CNR mühürlendi mi Haberi

CNR mühürlendi mi


CNR Fuarcılık tarafından işletilen İDTM A.Ş.’ye ait Yeşilköy’deki fuar alanı, Bakırköy Belediyesi Zabıta ekiplerince yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle önce mühürlendi.


Belediye yetkilileri, daha sonra yapılan görüşmelerin ardından mühürü söktü ve şirkete 1 hafta süre verildiğini açıkladı.

11 Eylül’de açılacak Emlak 2014 Fuarı’na hazırlanan CNR Fuarcılık’tan yapılan açıklamaya göre Bakırköy Belediyesi, 2003 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi’nin ödenmediğini gerekçe göstererek mühür uyguladı. Firma yetkilileri sözkonusu borcu kabul etmemekle beraber ödemeyi yaptıklarını belirtti. Bakırköy Belediyesi yetkilileri ise “Biz kimsenin mağdur olmasını istemeyiz. Ancak 11 Eylül’de başlayacak Emlak Fuarı öncesi CNR Fuarcılıkla sözkonusu yükümlülüklerine ilişkin bir protokolü imza altına almak istiyoruz” diye...