02 / 05 / 2024

çockun sabahın gayrimenkulleri

çockun sabahın gayrimenkulleri

Coşkun Sabah’ın 19 yıllık eşi Ceyda Sabah’ın şiddetli geçimsiz gerekçesiyle açtığı boşanma davasında mahkeme, sanatçının gayrimenkullerine tedbir koydu. ‘Eşimden boşanırsam intihar ederim’ diyen Coşkun Sabah, evliliğini kurtaramadı.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Hisseli tapusu olanlar aman dikkat! Haciz durumunda gayrimenkule aniden yeni ortak gelebilir!

Tapu, vatandaşların gayrimenkulleri üzerindeki haklarını belgeleyen önemli bir doküman. Hisseli tapu ise hak sahibinin birden çok kişi ile ortak olduğunu belgeliyor. Peki, Hacizli hisseli tapusu olanlar satış yaparken nelere dikkat etmeli?

Tam o saatte BİM'e gitmek gerekiyor! Airfryer ve robot süpürge bitti bitiyor

1 Eylül BİM Aktüel ürünler kataloğunda yayımlandı. Katalogta yer alan ürünlerden bazıları marketlere sınırlı sayıda geldiği için o ürünlere en ucuza sahip olmak için sabahın erken saatlerinde BİM'e gitmeniz gerekiyor. Bu ürünlerin başında airfryer ve robot süpürge geliyor. İşte detaylar...

19 Ağustos Cumartesi altın fiyatları! Gram altın, Çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç TL? Altında son durum

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatleri ile ''Gram altın ne kadar, çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç TL?'' sorularını araştırıyor. 19 Ağustos altın fiyatları...

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Altın fiyatları 5 Temmuz Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı canlı altın fiyatlarını merak ediyor.  5 Temmuz  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Son Dakika! İzmir'de korkutan deprem; Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi

Son dakika haberi: İzmir’in Buca ilçesinde sabahın erken saatlerinde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada sarsıntının büyüklüğünün 3.6 olduğu kaydedildi. Depremin derinliğini ise 6.1 km olarak açıkladı. İşte detaylar...

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Türkiye'de seçim sonrası dövizin yönüne ve hareketine dair tahminler gelmeye devam ediyor. Tahminlerden biri de Commerzbank'tan geldi. 15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Garanti BBVA'dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00'da ödeme alacak!

Garanti BBVA bayram öncesi müşterilerini sevindiriyor. Başvuru formunu dolduran herkese yarın sabah 09.00’da ödeme yapılacak. Yüksek tutarlı ödemeyi almak için sağlanması gereken şartlar gibi merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Petrolde beklenen ralli mi? Fiyatlar sabahın ilk saatlerinde yükselmeye başladı!

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru talepteki daralma ve özellikle Avrupa’da kış aylarının ılık seyretmesi nedeniyle oldukça gerileyen petrol fiyatları yeniden tırmanışa geçti. Peki bu yükselişin nedeni ne?..

Emekli olmaya hak kazanan EYT’liler dikkat! SGK’dan önemli uyarı geldi!

Sabahın erken saatlerinde büyük bir sevinçle, SGK müdürlüklerinde işlem için sıraya giren ya da e-devlet kapısından başvuru yapmak için mesai harcayan EYT'liler için SKK’dan çok önemli bir uyarı geldi.

Euro yatırımı yapmak isteyenler bakın euro bu kadar olacak! Euro/TL kurunda son durum 18 Ekim 2022

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Euro yatırımı yapmak isteyenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Bakın euro bu kadar olacak...

Gaming İstanbul kapılarını açtı! Oyun tutkunları kuyruğa girdi

Oyun tutkunlarının uzun zamandır heyecanla beklediği oyun ve e-spor etkinliği İstanbul’da başladı. 18 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak fuar için oyun tutkunları sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

çockun sabahın gayrimenkulleri Haberi

çockun sabahın gayrimenkulleri

Ceyda Sabah, eşine 2 milyon liralık tazminat istemli boşanma davası açmıştı. Ceyda Hanım, 19 yıllık eşi Coşkun Sabah'ın telefonuna gelen aşk mesajları yüzünden boşanmak istediğini iddia etmişti. Coşkun Sabah ise telefonun kendisinin değil şirket elemanlarının telefonu olduğunu öne sürmüştü.  İstanbul Aile Mahkemesi’nde önceki gün ilk duruşma görüldü. Yaklaşık 15 dakika süren duruşmada, Coşkun Sabah’ın Bodrum’daki yazlığı ve Ulus’taki iki dairesi başta olmak üzere tüm gayrimenkullerine tedbir konulduğu öğrenildi. Mahkeme hakimi, diğer hakimin izinli olması sebebiyle duruşmayı 22 Nisan’a erteleyerek tedbiri...