05 / 08 / 2024

Çocuk Adası 2016 projesi

Çocuk Adası 2016 projesi

Çocuk Adası'nda yapılacak görsel şovla dünyanın oluşumu ve Türkiye'nin 4 mevsimi anlatılacak. Küçükçağlayan, "Çocuk Adası'nda yaptığımız görsel şov, uçaktan dahi gözükebilecek, buranın bir nevi vitrini olacak bir gösteri tasarladık" dedi.

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Kuşadası'nda imar tepkisi!

Kuşadası'ndaki imar planına tepki geldi. Kuşadası Belediye Meclisi'nin 11 Temmuz 2016 tarih ve 246 sayılı kararına itiraz eden arazi sahipleri, konuyu Aydın Büyükşehir Meclisine taşıdı.

Van Süphan'da çocuk yaşam merkezi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı çalışma programına dahil edilen ve Süphan Mahallesi'nde yapılacak olan çalışmalar içerisinde Çocuk Yaşam Merkezi'de bulunuyor.

Koruncukköy Urla 2016 sonuna kadar tamamlanacak!

KORUNCUK Vakfı hayata geçirdiği Türkiye'deki 2. çocuk köyünü tanıttı. 14 bin 128 metrekare alan üzerine inşa edilen köyün 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. Peki Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk alışveriş merkezi olan İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Rüya Adası'nda dükkanlar satışta!

Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. 65 dükkanın yer aldığı Rüya Adası Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk AVM'si olma özelliğini taşıyor.

Esenler Çocuk Sokağı EXPO'da!

Esenler Belediyesi'nin hayata geçirdiği dünyanın ilk "Çocuk Sokağı", Türkiye'de ilk kez düzenlenecek EXPO 2016 Antalya'daki yerini aldı. Sergilenecek 38 projeden biri olan Çocuk Sokağı'nın EXPO 2016'da ilgi odağı olması bekleniyor.

Antalya EXPO 2016'ya bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor!

"Çiçek ve çocuk" temasıyla 22 Nisan'da resmi açılışı yapılacak EXPO 2016 Antalya'ya alanındaki "yerel şehirler" temalı bölüme bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor. Kaleiçi evinin bahçesinde çocuklar için oyun alanları da yer alacak.

Antalya Expo 2016 Çocuk Adası dikkatleri üzerine çekecek!

Çocuk Adası'nda yapılacak görsel şovla dünyanın oluşumu ve Türkiye'nin 4 mevsimi anlatılacak. Küçükçağlayan, "Çocuk Adası'nda yaptığımız görsel şov, uçaktan dahi gözükebilecek, buranın bir nevi vitrini olacak bir gösteri tasarladık" dedi.

Esenler Çocuk Sokağı Expo 2016'da!

EXPO 2016'da görselleri ve maketleriyle sergilenecek projeler arasında ekolojik binalar, dikey bahçeler, eko parklar, tema parklar, kentsel tasarım projeleri ile çocuklara yönelik çeşitli projeler yer alacak.

Kuşadası Güvercinada projesinde son durum ne?

Kuşadası Belediyesi, tarihi Güvercinada'nın restorasyonu başta olmak üzere, pek çok projeyi hayata geçiriyor. Spor Rekreasyon Alanı ve Kültürel Rota hamlesinin yanı sıra Çocuk Korosu ve Kadın Tiyatrosu gibi sosyal adımlar dikkat çekiyor...

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı'nın projesi hazır!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirilen Özgecan Aslan Parkı’nda çocuk oyun alanı, basket sahası, spor aletleri ve dinlenme mekânları yer alacak.

Antalya EXPO 2016 Çocuk adasının inşası sürüyor!

Bir günde 4 bin çocuğun ücretsiz yararlanacağı 'Çocuk Adası'nda EXPO süresince çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Çocuk Adası 2016 projesi Haberi

Çocuk Adası 2016 projesi

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı EXPO 2016 Antalya kapsamında Çocuk Adası'na yansıtılacak görüntüleri, havalimanına yaklaşan uçaktaki yolcular da görebilecek.


EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kapılarını açacak EXPO 2016 Antalya'da 8 bin metrekarelik alana ve 100 metre çapında kurulan Çocuk Adası'nda teknolojik testlere başlandı. 


Mavi kubbe biçiminde inşa edilen ve dört ayrı köprüden girilen Çoçuk Adası'nda "Video mapping" uygulaması yapıldı. Akşam sergi alanını ziyaret edecek çocuklar ve aileleri, Çocuk Adası'nda Video Mapping şovuyla karşılanacak. 360 saniyelik görsel şovda, kozmosun oluşumundan sonra dünya ve Türkiye'deki mevsimler anlatılacak.


Video mapping uygulamasını projelendiren yazılım ve içeriklerden sorumlu proje yöneticisi Çerağ Küçükçağlayan, EXPO temasına uygun 360 saniyelik video yansıtma ve obje giydirme tasarladıklarını belirtti.


Temanın bir senaryosunun olduğunu...