16 / 05 / 2024

Çocuklar Gülsün Derneğinin anaokulu Gölbaşında açıldı

Çocuklar Gülsün Derneğinin anaokulu Gölbaşında açıldı

Cumhuriyet Bayramı'nın en güzel hediyesi başkentli miniklerin oldu. Çocuklar Gülsün Derneği'nin 29'uncu anaokulu Gölbaşı'nda açıldı.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Emekliler isyanda! Emekli bayram ikramiyeleri 5 bin 500 liraya çıkarılsın!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, milyonlarca emeklinin gözünün bayram ikramiyelerinde olduğunu belirterek bin 100 liralık ikramiyenin artık hiçbir şey ifade etmediğini, 5 bin 500 liraya yükseltilmesini istedi.

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'den gübre ve akaryakıt fiyatlarında indirim açıklaması: Çiftçinin yüzü gülsün

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, son yıllarda fiyatı iyice artan gübre, akaryakıt ve yem fiyatlarında indirim talep etti. Birlik Başkanı Şemsi Bayraktar, hükümetin belirtilen kalemlerde acilen indirim uygulaması gerektiğini ifade etti. Peki indirimler kaç lira olacak işte detaylar...

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

İstanbul depremine önlem: Konuk stokları kullanılsın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) raporuna göre 7,5 büyüklüğündeki bir depremde 263 binin üzerinde bina yıkılacak. Alınan tedbir planları hep uzun vadeli. Deprem ise her an gelebilir. Uzmanlar, "Riskli binalarda ölümü beklemektense, devlet müdahalesiyle konut stokları kullanılsın" dedi.

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Gürsel Tekin: Deprem vergileri ve toplanma alanları araştırılsın!

Meclis'te düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Deprem vergileri ve toplanma alanları araştırılsın" dedi.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Gülben Ergen'den anaokulu inşaatı için 350 bin TL!

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

Gülben Ergen, derneğinin genel merkezini kiraya veriyor!

Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan genel merkezini boşaltıp daireye kiralık tabelası astı.

Yalçın Gül'ün evinde arama yapılmasına ilişkin açıklama!

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Çocuklar Gülsün Derneğinin anaokulu Gölbaşında açıldı Haberi

Çocuklar Gülsün Derneğinin anaokulu Gölbaşında açıldı

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Derneği, 29'uncu anaokulunu Gölbaşı'nda açtı. Derneğin başkan yardımcısı Elvan Oktar'ın annesi Evren Oktar'ın adının verildiği okul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Gülben Ergen, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Arslan, Belediye Başkanı Fatih Duruay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayretti Balcı, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. 


VATANA BORCUMU ÖDÜYORUM 

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından açıklama yapanÇocuklar Gülsün Derneği'nun Ankaralı miniklere bayram hediyesi olduğunu söyledi. Türkiye'nin hemen her yerinde başlattığı anaokulu projesinin vatani bir görev olarak yaptığını belirten Ergen, "Benim yaşamımda şarkı, sahne, konser, ailem, çocuklarım önemli ancak 'Çocuklar Gülsün' deyince akan sularlar duruyor. Ben kendimi vatanıma, milletime ve ülkemin geleceğine borçlu hissediyorum. Bir şekilde okul öncesi eğitimle ilgili çalışıyor olmak ülke genelinde 29 tane...