03 / 05 / 2024

çocuklara bedava tatil

çocuklara bedava tatil

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yazlığını boş tutanlar ve yazlığı olanlar dikkat: Aslında bedava tatil yapmıyorsunuz! 

Yazlığı olanları ilgilendiren bir kira  geliri hesaplaması gündeme geldi. İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

iPhone 14 Pro Max alana tatil bedava!

Hem iPhone 14 Pro Max sahibi olup hem de Bulgaristan, İtalya ve Mısır'da tatil yapmak mümkün! Üstelik Türkiye'de iPhone 14 Pro Max'e vereceğiniz para fazlasıyla artıyor.

Devre mülk satışlarında büyük vurgun!

Yalova'da faaliyet gösteren devre mülk şirketi "bedava tatil kazandınız" diyerek on binlerce kişiyle sözleşme imzaladı. Şirketin sözleşme sonrasında mağdurlara verdiği sözleri tutmadığı iddia edildi. 

Devre mülk dolandırıcılığına dikkat!

Son dönemlerde "Bedava tatil kazandınız" mesajıyla başlayan süreçte yapılan devre mülk dolandırıcılığında birçok kişinin mağdur olduğu açıklandı. 

Güneş Gayrimenkul'den ev alana tatil bedava!

Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından kurulan Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor.

Devre mülk tuzağına dikkat!

Türkiye genelinde binlerce kişi yapılan devre mülk satışlarında mağdur durumda. Temeli atılan projelerden bir bölümü yarım kalırken, satışların önemli bir kısmı ise ‘bedava tatil kazandınız’ vaatleri sonrası yapılıyor.

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil!

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Alanya Belediyesi 15 şanslı aileyi ağırlayacak!

Alanya Belediyesi bu yıl da 15 aileyi birer hafta Alanya ’da ağırlayacak.Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik 1 haftalık bedava tatil kampanyasıyla 15 aile çoluk çocuk bir hafta Alanya’da tatilin keyfini çıkaracak.

Yeşim Özatalay sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi!

Ayrıcalıklar dünyası Setur, sömestir tatili için çocuklara ve de ailelerine birbirinden güzel seçenekler sunuyor.Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi...

Alarko Holding tatil köyü almaktan vazgeçti!

Alarko Holding A.Ş, Mart ayında açıkladığı güney sahillerinde bulunan bir tatil köyünü almak için başlattığı görüşmelerden sonuç alınamadığı için müzakereleri sona erdirdiğini açıkladı...

Cevahir AVM yeni yılda çocuklara mutluluk dağıtıyor!

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Acil İhtiyaçlar Projesi Vakfı ( AİP ) ile işbirliği yaparak hayata geçirdiği sosyal sorumluluk kampanyası ile çocuklara mutluluk dağıtıyor...

İstanbul Lounge ve Lounge 2 projeleri tatil köyü konseptiyle yükseliyor!

İstanbul Lounge ve Lounge 2 projelerinde site sakinlerine her daim tatil köyü huzurunu yaşattıklarını belirten şirket yetkilileri bu konuda iddialı olduklarını söylüyor. Projede stüdyo dairelerden 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor.

çocuklara bedava tatil Haberi

çocuklara bedava tatil

Kampın bu kez konukları ise Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi üyesi, yüzündeki çizgilere inat ruhunu genç tutan yaklaşık 300 kişilik grup oldu.


Haziran ayından bu yana Akçay’da, Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldızlı otel konforundaki sosyal tesislerinde 300’er kişilik gruplar halinde birer hafta ücretsiz olarak ağırlanan misafirler; etkinlikler, geziler, turnuvalar ve çeşit çeşit eğlenceyle dolu muhteşem bir tatil keyfi yaşıyor.


Okullarında takdir ve teşekkür alarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerle, Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi ve Engelliler Hizmet Merkezi üyelerini, yol, yemek, konaklama, gezi ve eğlencelerle dolu  “Her şey dahil ücretsiz” olarak Akçay’da ağırlayan Büyükşehir Belediyesi’nin tesisleri, her hafta ağırladığı ayrı bir grup ile şenleniyor.



-RUHU GENÇ YAŞLILARA UNUTULMAZ TATİL


Okulların kapanmasının ardından 21 Haziran’dan itibaren her hafta öğrenciler, yaşlılar ve engellilerden oluşan konukların...