28 / 04 / 2024

Devre mülk satışlarında büyük vurgun!

Devre mülk satışlarında büyük vurgun!

Yalova'da faaliyet gösteren devre mülk şirketi "bedava tatil kazandınız" diyerek on binlerce kişiyle sözleşme imzaladı. Şirketin sözleşme sonrasında mağdurlara verdiği sözleri tutmadığı iddia edildi. 



Yalova'da devre mülk sektöründe hizmer veren Karaderili Şirket Grubu'nun vatandaşlara verdikleri sözleri tutmadığı öne sürüldü. Takvim'de yer alan habere göre; Orhan Karaderili'nin sahibi olduğu şirket ve çalışanların iddiaya göre vatandaşlara "tatil kazandınız" mesajı yolluyor. Sonrasında ise mağdurlara devre mülk satışı yaparak sözleşme imzalıyor. Mağdurların iddialarına göre;  şirket sözleşmede yer alan yükümlülüklerini yerine getirmiyor.Sözleşmelerin iptal edilip paralarının geri ödenmesini isteyen müşterilere de cevap vermiyor.

Devre mülk satışlarında büyük vurgun!

DOLANDIRICILIK DAVASI

Bu şekilde on binlerce mağdur olduğu söyleniyor. Mağdur İsmail Dönmez de "tatil kazandınız" yalanıyla tuzağa düşürüldüğünü, 7 ayrı sözleşmeye imza attığını, bugünün parasıyla 400 bin liranın üzerinde kayba uğradığını söyleyerek "Verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. 10 yıldır, hizmetlerden yararlanmadım. Resmen paramı kullandılar" dedi. Şirkete, sözleşmelerin iptali ve parasının iadesi için ihtarname gönderdi. Dönmez'in avukatı Aybüke Burcu Alagöz, "Müvekkilim gibi on binlerce kişi bulunmaktadır. Mağduriyete uğrayan ve bize ulaşan müvekkiler için mağduriyete neden olan  şirketler hakkında hukuki süreç devam etmektedir. Şirketi aradığımızda muhatap bulamıyoruz" dedi.

8 maddede devre mülk sorununun temelleri!


Geri Dön