30 / 04 / 2024

çok ucuza icradan villa

çok ucuza icradan villa

İcra ihalelerinin yıldızı hızla parlıyor çünkü 30 bin TL’ye istediğim gibi bir araba bulabilir miyim diyen yatırımcılar aynı rakama Antalya’da 3+1 deniz manzaralı yazlık ya da bir jeep sahibi olabiliyorlar

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Banyo sonrası özellikleri kış mevsiminde saçlarımızı kurutmamıza yardımcı olan saç kurutma makineleri uygun fiyata Hepsi Burada'da Ventoso V5 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatı ve özelliği için haberimizi okumaya devam edin.

Carrefour'un bu indirimi kaçmaz! İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Carrefour Xiaomi'nin amiral gemisi Redmi 10C internetten çok ucuza satışa çıkarıldı.  CarrefourSA kart'a özel %12 indirimi değerlendirmek isteyenler haberimize bakabilir. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Oppo A16 indirimli fiyatı ile Carrefoursa'da! Bu fırsatı kaçırmayın

Oppo'nun kullandığı son teknoloji ürünün Carrefour'da çok ucuza satışta! Fiyat performans ürünleri arasında Türkiye'de büyük bir pazara sahip olan Oppo A16, özellikleri ile olduğu kadar fiyatı ile de tercih listesinde. Peki 05 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Toyota Hilux'ta büyük indirim fırsatı! Kampanya'dan yararlananlar Toyota Hilux'u ucuza alıyor! 

Toyota Hilux'ta Mayıs ayı kampanyası dikkat çekti. Sınırlı sayıda aracın satışa satılacağı bu kampanyadan yararlanabilenler normal satış fiyatından çok daha ucuza Toyota Hilux sahibi olabilecekler. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan emeklilere mayıs ayı müjdesi

Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Emekli vatandaşlar telefon hizmetlerinden Ziraat Bankası'nın kampanyası sayesinde çok ucuza faydalanabilecek.

Redmi Note 11 Pro Hepsi Burada'da çok ucuza! Yeniz zamlar gelmeden acele edin

Hızlı şarj özelliği: 67W hızlı şarj özelliği ile Redmi Note 11 Pro, kısa sürede şarj edilebiliyor ve uzun süreli kullanım sağlıyor. Ayrıca Uygun fiyat: Redmi Note 11 Pro, yüksek kaliteli özelliklerine rağmen uygun bir fiyat aralığında sunuluyor.

Xiaomi Redmi 10 Carrefour'da çok ucuza! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 19 kampanyayı kaçırmayın

Carrefour'un fiyat performans ürünlerine indirimleri devam ediyor. Mayıs ayına da indirimlerle giren Carrefour, Xiaomi Redmi 10'a yaptığı kampanya ile gündeme geldi. Bir çok markanın amiral gemisi ürünleri ile boy ölçüşen Xiaomi Redmi 10'un avantajlı satışını kaçırmayın

Nefes kesen hıza sahip Türk malı Reeder P13 Hepsi Burada da çok ucuza! Akıllara zarar kampanyayı kaçırmayın

Hepsi Burada bu sefer üretim yeri Samsun olan yerli telefon, 'Reeder P13 Blue Max Pro Lite'a kampanya yapıyor. Hepsi Burada'nın Web sitesinden alacağınız bu ürünün fiyatı sizi şaşırtacak. İşte detaylar.

Et ve Süt Kurumu düğmeye bastı…O ildekiler eti çok daha ucuza yiyecek!

Et ve Süt Kurumu o ildeki marketlere ihtiyaç duydukları eti daha ucuza sağlayacaklarını duyurdu.  Fiyatlarda denge oluşuncaya kadar ucuz teminine devam edilecek.

Kampanyayı duyan koşuyor! Realme C11 2021 Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 18 Nisan 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada yine çok konuşulacak bir kampanyayı müşterilerine ilan etti. Realme C11 2021 Hepsi Burada'da kampanyalı satışı ile müşterileri bekliyor. Türkiye'de de büyük pazar sahibi olan Realme için, yeni bir telefon almak isteyenler Hepsi Burada'nın kampanyasını değerlendirmeli

Bütçe dostu Oppo A16 Carrefour'da çok ucuza! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour'un fiyat performans telefon indirimleri Nisan ayında da devam ediyor. Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 20 İndirim hakkı sunuyor. Oppo A16  telefonun ne kadar olduğunu öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz.

Samsung Galaxy A32 Carrefour'da çok ucuza! İşte 09 2023 fiyat listesi

Samsung Galaxy A32'in en büyük özelliği, fiyat performans açısından oldukça dengeli bir telefon olmasıdır. Orta segmentte yer almasına rağmen, pek çok özelliğiyle dikkat çeken bir telefon modelidir.

Yerli üretim Reeder S19 Max Carrefour'da çok ucuza! 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Carrefour, Yerli üretici olan Reeder'in çok ucuz ve yüksek performansa sahip olması vatandaş tarafından tercih sebebi oluyor.  Carrefoursa Kart'a Özel yüzde 16 Tasarruf avantajınan faydalanmak isteyenler haberimizden detayı öğrenebilirsiniz.

çok ucuza icradan villa Haberi

çok ucuza icradan villa

Bugün ise İstanbul’un en keşmekeşten uzak, yeşilliğini ve doğallığını koruyan semtlerinden Beykoz’da havuzlu bir ikiz villa 31 bin TL’den başlayacak açık artırmada alıcılarını bekliyor. 

İcra ihale yayınları yapan www.icralik.com sitesindeki yetkililerden alınan bilgiye göre söz konusu ikiz villa zemin kat, normal kat ve çatı katından oluşmakta, villa 216 m²’lik bir alanı kaplamakta ve ilk ihale tarihi de 30 Mayıs olarak belirtilmekte.


İcralik.com yetkililer TC vatandaşı olan herkesin bu ihaleye başvurabileceğini söyledi. Başvurular Beykoz İcra Müdürlüğü’ne...