27 / 04 / 2024

Colorist Şile kampanya

Colorist Şile kampanya

İstanbul Şile’de hayata geçen ve yatırımcısından kısa sürede büyük ilgi gören Colorist Şile’nin yaza özel son dairelerinin satışı %0 Faiz ve 60 Ay vade imkanıyla devam ediyor.

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor!

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor. Yüzde 20 peşinat ödeyen herkesin ev sahibi olabileceği projede daireler 199 bin TL'den satışa sunuluyor.

Colorist Şile'de faizsiz 50 ay taksit imkanı!

Kısa bir süre önce satışa çıkan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi “Colorist Şile” Şile tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Colorist Şile'den ev alanlara tatil hediye!

20 Temmuz-20 Eylül tarihleri arasında Colorist Şile'den ev alan herkese, ailesiyle birlikte yedi gün boyunca, 2017 yazında tatil yapma fırsatı sunuluyor.

Colorist Şile'de 40 ay 0 faizle!

İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk projesi Colorist Şile ile çocuklu ailelerin tercihi oldu. Projede ödeme planına göre 40 ay 0 faiz uygulanıyor.

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Oyun tutkunlarına özel Akbank'tan cazip bir fırsat geldi. Oyun alımlarında yüzde 50'si iade edilecek. Akbank, sunmuş olduğu bu özel kampanya ile gençleri para biriktirme konusunda teşvik etmektedir. İşte Akbank’tan öğrenciler için tasarlanan bu kampanya ile ilgili tüm detaylar…

Beko'dan bomba gibi kampanya! Haziran ayı bereketi ile geldi! Bu kampanyayı mutlaka değerlendirin 

Beko’dan harika bir kampanya duyurusu daha yapıldı. Oliz uygulaması aracılığı ile yapılan alış verişler için seçili ürünlerde (Beyaz Eşya, Ankastre Set veya TV Alışverişinde) 1.600 TL değerinde Beko mini keyf Türk kahvesi makinesi hediye. Kampanyanın detayları haberimizde.

3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi alabilirsiniz! İşte TEB'den kampanya!

TEB’den harika kampanya, 3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi almak mümkün. İhtiyaç kredisine ilişkin merak edilen detaylar için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Emeklinin artısı Ziraat'te kampanyası ile kampanya başlatan bankaya rağbet çoğaldı. Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler için başlatılan kampanyanın detayları haberimizde.

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

Yapı Kredi bankası Aralık ayına özel kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Yapı Kredi yeni kampanyaları ile müşterilerin dikkatini çekiyor. İşte kampanya detayları!

Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampanya ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor! 

Durma noktasına gelen konut satışlarını hareketlendirmek amacıyla hayata geçirilecek olan yeni kampanya için geri sayım resmen başladı. Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampa ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor!

Huawei Watch GT 3 Pro lansmana özel indirim ve kampanyalar ile satışta! Sakın kaçırmayın! 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Huawei Watch GT 3 Pro, Lansmana özel birbirinden eşsiz indirim ile kampanya ile Türkiye'de satışa sunuldu! Peki, Huawei Watch GT 3 Pro fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Panorama'da 199 bin liradan başlayan fiyatlar!

Şile'de yeni yapılan devlet hastanesinin yakınında yükselen Colorist Panorama'da yılbaşına özel hazırlanan kampanya kapsamında 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...

Colorist Panorama kampanyalı fiyatlar!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de konumlandırılan Colorist Panorama'da 7 blokta 49 daire yükseliyor. Projede lansman öncesi kampanya sunuluyor...

Colorist Şile kampanya Haberi

Colorist Şile kampanya

CFR Yapı tarafından Mayıs 2016’da İstanbul Şile’de satışa sunulan Colorist Şile kısa sürede yoğun ilgi görmüş, farklı konsepti, mimari özellikleri ve ilk kez bir konut projesinde uygulanacak olan sosyal donatı alanlarıyla yatırımcısının dikkatini çekmişti. Mimari projesinin patent haklarını da alarak sıradan bir konut projesi olmaktan çıkan Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelere özel geliştirdiği konseptiyle farklılaşan yaşam alanları sunuyor. 


İnşaat sektöründe uzun yıllardır satış ve pazarlama alanında faaliyet gösteren CFR Yapı’nın ilk konut projesi olan Colorist Şile’de yaza özel son dairelerin satışı %0 faiz ve 60 ay vade imkanıyla devam ediyor. Yatırımcılara karlı bir yatırım olanağı sunan Colorist Şile, 92 konuttan meydana geliyor ve Haziran 2018'te teslim edilmesi planlanıyor.


Zengin Sosyal Donatı ve Oyun Alanları

Yaklaşık 16 dönüm arazi üzerine kurulan Colorist Şile’nin...