15 / 05 / 2024

concept yapı Fuat Akın

concept yapı Fuat Akın

İş adamı Fuat Akın, Siirt’te 80 milyon TL yatırımla RES kurma kararı aldı.Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacaklarını belirten Akın "Toplamda 100 milyon lira yatırım yapılacak. Bodrum’da lüks ve nitelikli konut segmentine yeni bir soluk getirmeyi planlıyoruz. " dedi.

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Fuat Aslan, Muhsin Aslan ve Musa Aslan ortaklığında kuruldu.

Green Concept satışları devam ediyor! Teslimler başladı!

Fu Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Concept projesinde satışlar devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 90'nı tamamlandı. Kademeli teslimler başladı.

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje

As Yapı imzasıyla İstanbul ilinde inşa edilen "As Concept İstanbul" projesi satışa çıktı. 2024 Aralık ayında teslim edilecek projede 605 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

MiaPort Concept'te son 1+1 konut 3 milyon 500 bin TL'ye! Hemen teslim!

MiaPort Concept'te son 1+1 konut 3 milyon 500 bin TL'ye satılıyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Maviduna Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviduna Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Algan ve Murat Gök ortaklığında kuruldu.

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çamurlu ve Mehmet Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

EYT'de son dakika! Fuat Oktay resmen tarih verdi! Emeklilik için EYT şartları ne olacak?

Milyonların dört gözle beklediği haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay verdi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için yapılacak düzenlemede sona gelinirken hükümet yetkililerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte ayrıntılar..

concept yapı Fuat Akın Haberi

concept yapı Fuat Akın

İnşaat, medikal ve enerji sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Fuat Akın, Siirt’te 80 milyon TL yatırımla RES kurma kararı aldı. Bölgede yaşanan terör sorununun yatırım ve istihdam ile çözüleceğini belirten Akın “Siirt’te 80 milyon TL yatırımla RES kuruyoruz. Ardından Bingöl ve Şırnak’ta yatırımlarımız olacak. Ben de biliyorum, Çeşme’ye yapmayı. Ama biz ülkemizi seviyoruz” dedi. 


Hükümetin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yatırımı teşvik etmek amacıyla hızla süren çalışmalarına iş dünyasında da destek geliyor. Yatırım ve istihdam ortamının terör sorununa çözüm olacağı düşünüldüğünde, iş dünyasının bölgeye yaptığı yatırımlar ayrı bir önem kazanıyor. İnşaat, enerji ve medikal sektöründe faaliyet gösteren işadamı Fuat Akın da yatırım rotasını Güneydoğu Anadolu bölgesine çevirenlerden biri… Patron Katı’na konuk aldığımız Fuat Akın’a ilk olarak ‘Riskli değil mi? Neden...