27 / 04 / 2024

concord istanbul ikinci etap

concord istanbul ikinci etap

Concord İstanbul 2. Etap ev fiyatları minimum 338 bin 900 TL maksimum 1 milyon TL olarak belirlendi. 2016 yılının Aralık ayında teslimlerinin başlayacağı projede yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Concord İstanbul'da bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarında bahar kampanyası başlattı. Haziran ayına kadar sürecek kampanya kapsamında 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daireler yer alıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap'ta bahar kampanyası başladı!

İSTANBUL'UN kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe'de Concord İstanbul'u hayata geçiren Teknik Yapı, projenin ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ve 50 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuyor.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de insa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord istanbul'da indirim ve 50 aya sıfır faiz seçeneklerini sunarken, daire fiyatının yüzde 1.5'ine gelen noter masraflarını da ödüyor.

Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 48 metrekare ile 129 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Concord İstanbul projesinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projenin ikinci etabında 553 daire bulunuyor. Peki Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Concord İstanbul'un 3.etabında satışlar 6 ay sonra!

Fikirtepe'de ilerleyen Teknik Yapı, bölgedeki ilk projesi Concord İstanbul'un ilk etabında satışları tamamladı. Concard İstanbul'un ikinci etabınıda satışa sunan Teknik Yapı 3'üncü projeye 6 ay sonra 4'üncü projeye ise bir yıl sonra başlamayı planlıyor.

Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı!

TEKNİK Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Concord İstanbul’un toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan rezidans daireleri satışa çıktı.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

Concord İstanbul 2.etapta 338 bin 900 TL'ye!

Concord İstanbul'un 2'nci etap konut satışları başladı. 60 ay sıfır faiz seçeneği ile satılan konutlara ilginin yoğun olduğu belirtildi. Projenin ikinci etabında daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlıyor..

Concord İstanbul'un ikinci etabında satışlar başladı!

FİKİRTEPE'de ilk ruhsatı alan firma olan Teknik Yapı, temelini attığı Concord İstanbul'un ikinci etabında yer alan dairelerin satışı için start verdi. Projede ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alacak.

Concord İstanbul'un ikinci etabı da satışta!

Teknik Yapı'nın Kadıköy'deki Concord İstanbul projesinde 2. etap satışa çıktı. 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi!

Daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlangıç gösteren Concord İstanbul 'da yüzde 10 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri...

Concord İstanbul 2. Etap nerede?

Concord İstanbul projesi 11 bin 504 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 50 ay vade farksız taksit yapılan projede toplam 1.175 tane daire yer alıyor. Concord İstanbul 2. Etap nerede?

Concord İstanbul Rezidans!

İkinci etap konut teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Concord İstanbul Rezidans projesinde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

concord istanbul ikinci etap Haberi

concord istanbul ikinci etap

Concord İstanbul 2. Etap ev fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Proje Kadıköy-Fikirtepe'de 11 bin 504 metrekare alan üzerinde 6 blok olarak inşa ediliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Concord İstanbul 2. Etap satışları lansmana özel fırsatlarla devam ediyor. Proje Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


1175 tane daireden meydana gelen Concord İstanbul Evleri'nde 1. Etap teslimleri Aralık 2016 tarihinde, 2. Etap teslimleri ise Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek. 


50 ay vade farksız taksitle ödemelerin yapılabildiği Concord İstanbul projesinde yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, buhar odası, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor.  


Concord İstanbul 2. Etap ev fiyatları

Stüdyo evler 338 bin 900 TL ile...