18 / 05 / 2024

Confetti yeni koleksiyon

Confetti yeni koleksiyon

Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS” bu yıl CNR EXPO Yeşilköy’de yirmi birinci kez kapılarını açtı. Confetti fuarda yeni ürün ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Porland'dan yeni koleksiyon; Danshari... 19 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Porland Danshari koleksiyonu, Forest, Sky ve Earth adlı üç seriden oluşuyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Halı seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

Alışveriş trendlerinin kullanım alanı ve zevklere göre değiştiğine dikkat çeken Confetti, yeni evlenecek çiftlere ve banyosunu dekore etmek isteyenlere doğru halı seçimi için önerilerde bulunuyor

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Confetti Çelebizade camilere özel halı üretti!

Yurt içi ve yurt dışında birçok caminin zeminlerini ürettiği antibakteriyel halılarla kaplayan Confetti’nin yeni markası Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarımlara sahip. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları,

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

Confetti'den yeni özel tasarım proje halıları!

Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor.

Graniser'den yeni koleksiyon!

Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor.

Confetti yeni koleksiyon Haberi

Confetti yeni koleksiyon

Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”  bu yıl CNR EXPO Yeşilköy’de yirmi birinci kez kapılarını açtı. Türkiye ve dünyada ev tekstili sektörüne yön veren markaları bir araya getiren EVTEKS Fuarı’nda yirmi yılı aşkın süredir banyo, çocuk ve proje halı üretimi gerçekleştiren Confetti de yeni ürün ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.


Dünyanın en büyük ev tekstili fuarlarından olan “EVTEKS- Uluslararası Ev Tekstil Fuarı”, bu yıl 1000’in üzerinde firma ve 2 bin aşkın markanın katılımıyla gerçekleşti. ABD, İtalya, Fransa, Almanya, İngiltere, Kanada, İran ve Çin gibi ülkelerin aralarında bulunduğu 50 önemli ülkenin yer aldığı fuarda Confetti, banyo halısı, çocuk halısı ve proje halılarında yeni ürün ve koleksiyonlarını tanıttı. Özellikle Haziran ayında piyasaya süreceği bebek halılarını ön plana çıkartan Confetti,...